Masaüstü Sistem önerisi (Max. 5000TL)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ThorJ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Merhabalar, laptobumu satmaya karar verdim ve üstüne biraz para koyup masaüstüne geçeceğim. Fakat hangi site en iyisidir bilmiyorum. Monitör dahil 5000 TL'ye yeni sistem toplayacağım. Beklentim LoL ve CSGO gibi oyunlarda orta ayarlarda rahat oynamak istiyorum. Belki başka oyunlara da bakabilirim. Ama çok yüksek bir GPU'ya ihtiyacım da yok. GTX serisi çok rahat yeter bana. Kriterlerim bu şekilde. Cevaplarınızı bekliyorum, iyi günler.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Merhabalar, laptobumu satmaya karar verdim ve üstüne biraz para koyup masaüstüne geçeceğim. Fakat hangi site en iyisidir bilmiyorum. Monitör dahil 5000 TL'ye yeni sistem toplayacağım. Beklentim LoL ve CSGO gibi oyunlarda orta ayarlarda rahat oynamak istiyorum. Belki başka oyunlara da bakabilirim. Ama çok yüksek bir GPU'ya ihtiyacım da yok. GTX serisi çok rahat yeter bana. Kriterlerim bu şekilde. Cevaplarınızı bekliyorum, iyi günler.
RAM'i 16 yaparsanız iyi olur. Monitörde AOC G2260VWQ6 olabilir.

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz DDR4 CMK8GX4M1D3000C16 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe *2

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz DDR4 CMK8GX4M1D3000C16 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe *2
Sizin sisteminiz daha mantıklı duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@[ROOKİE] 'nın önerdiği sistem en mantıklısı. Bence onun önerdiği sistemi alın.