Monitör pembeleşti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gncdgms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gncdgms

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Monitörde kıpırtılar olmaya başladı 3 4 saat sonrada , ekranın yeşil ışığı yanıyordu ama görüntü tamamen gitti sadece güç kablosunu çıkarıp takınca görüntü gelip gidiyordu ve ekranın pembe olduğunu fark ettim sizce panelin mi değişmesi gerekiyor.Monitörüm benq marka 2009 model.Yeni bir monitör mü almam gerekiyor.

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Panelde ise kablo değişmekle sorun çözülmez. Test etmeden bilemezsiniz. Önce farklı bir kablo ile deneyin.

gncdgms

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Panelde ise kablo değişmekle sorun çözülmez. Test etmeden bilemezsiniz. Önce farklı bir kablo ile deneyin.
Farklı bir hem vga kablosu hem de güç kablosu denedim sonuç yine aynıydı ama farklı bir lcd tv ye bağladım kabloları sorun çözüldü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 adet farklı kabloyla denedim ekranda sadece bios yazısı çıkıyor sonra görüntü gidiyor ve ekran pembe

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Monitörü sökünüz. Güç panelinde yada kontrol paneli üzerinde Kapasitörler var.
Üst tarafları şişmiş kapasitörler varsa Televizyoncularda yenisiyle değiştirirseniz sorun ortadan kaybolur.

Çok ucuza malolacaktır maks 30 TL tutmaz belki.

Edit --- Bende Güç paneli mefta olmuştu. Sorun kapasitör değildi.

Başka model 17 ekranlı Monitör aldım. Ama Ekran kırılmıştı. Bende olan sağlam Ledi diğer aldığım monitöre monte etim. Yönetim Paneli sağlam olduğundan sorunsuz çalıştı

Ne kadar tuttu sorusuna gelince Sizin parayla 10 TL verdim ekranı kırık monitöre. :D

gncdgms

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Monitörü sökünüz. Güç panelinde yada kontrol paneli üzerinde Kapasitörler var.
Üst tarafları şişmiş kapasitörler varsa Televizyoncularda yenisiyle değiştirirseniz sorun ortadan kaybolur.

Çok ucuza malolacaktır maks 30 TL tutmaz belki.

Edit --- Bende Güç paneli mefta olmuştu. Sorun kapasitör değildi.

Başka model 17 ekranlı Monitör aldım. Ama Ekran kırılmıştı. Bende olan sağlam Ledi diğer aldığım monitöre monte etim. Yönetim Paneli sağlam olduğundan sorunsuz çalıştı

Ne kadar tuttu sorusuna gelince Sizin parayla 10 TL verdim ekranı kırık monitöre. :D
Teşekkürler yorumunuz için fakat virüs nedeniyle dışarıya çıkamam ?