bir insanı unutmak için ne yapmalı ?

caresizadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
bir kıza çok büyük bir sevgim var ama söylesemde olmayacığını biliyorum. Kız’la 7/24 beraberiz aynı arkadaş ortamındayız üniversitede. açılsamda olmayacak onu aklımdan atmanın en kolay yolu nedir ne yapmalıyım? kıxla çok yakınız evlerimizi bile yan yana tuttuk bu kadar yakınken onu nasıl unutabilirim cevaplarınızı bekliyorum. bir insanı unutmak için yaptığınız deneyimler varmı ?

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,170
Başka bir kıza yazacaksınız. En iyi yöntem bu. Ama riskli de. Unutulacaklar listesine bir kişi daha eklemek var işin içinde. :)

srdrsncr

Asistan
Reaksiyon puanı
31
krall yeni konu acmıssın yazmamak olmaz .konuyla alakalı kıza yakın oldukca unutamassın araya uzun bir süre koyman lazım anca

AMC

Profesör
Reaksiyon puanı
845
Başka şeyler düşüneceksin bizim elimizden bir şey gelmez 4-5 yıllık ilişkim bitti kız kankamla birlikte oldum falan filan şimdi hepsini unuttum tek başıma iyiyim :)

Metin_Aslantürk

Profesör
Reaksiyon puanı
660
bir kıza çok büyük bir sevgim var ama söylesemde olmayacığını biliyorum. Kız’la 7/24 beraberiz aynı arkadaş ortamındayız üniversitede. açılsamda olmayacak onu aklımdan atmanın en kolay yolu nedir ne yapmalıyım? kıxla çok yakınız evlerimizi bile yan yana tuttuk bu kadar yakınken onu nasıl unutabilirim cevaplarınızı bekliyorum. bir insanı unutmak için yaptığınız deneyimler varmı ?
Karşısına çıkıcaksın Deli kadir edası ile ya benimsin ya kara toprağın diyeceksin kız Türkiyenin en güzel kızı Damla Aslanalp yada Dünyanın en güzel kadını scarlet johansson gibi bir şey ise asla peşini bırakma sonuna kadar git...eğer çok güzelse peşinden git..Savaş vadisi filmindeki sarışın gibi güzel bir kız ise sonuna kadar git...değecek biri ise bu işin peşini bırakma sen bu işi başaracağına inanırsanız mutlaka başarırsın ve başaracaksın...inan buna inan sadece inan...

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Yahu kızı yarın git kaçırda senin açtığın konulardan kurtulalım be kardeş. ikide bir konu açmakmı olur?
Dağları deliceksin böyle gidişle

alsousolo

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
8
bence sen o kızdan uzak dur evleri bile yan yana tutmussunuz. ilerisini iyi gormuyorum. (umarım banlanmam )
normal bir insan olarak cevap verirseem 2 secenek var 1) solicen
a ) berabersiniz
b) her sey bitti
2)solemicen
a) her sey bitti
demek ki neymis solemen lazımmıs sansını denemen lazımmıs
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada birini unutmak icin yeni birini bulman gerek hayat bole hep bir seyler kaybederiz bir seyler kazanırız. ayrıca sanki ne bir gun o kızdan da gıcık kapacan onu da sevmicen igrencen ffalan filan