- Reaksiyon puanı
- 1,591
HP Pavilion ondan kat kat daha iyi.
HP Pavilion elbette kat kat daha iyi, ama kullanım amacı %100 olarak oyun değil. Pil ömrü de önemli.HP Pavilion ondan kat kat daha iyi.
Cihazın hızını etkiler, performansa etkisi olmaz. Normal SSD'ler yeterince hızlı zaten.Bu 512 gb SSD lerin yanında yazan NVME M2 nedir acaba? Bir bilgim yok da performansı etkileyen bir şey mi
Her ikisini fiyat performans olarak değerlendirirseniz hangisini önerirsiniz? Bir de Freedos olması önemli mi?HP Pavilion elbette kat kat daha iyi, ama kullanım amacı %100 olarak oyun değil. Pil ömrü de önemli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cihazın hızını etkiler, performansa etkisi olmaz. Normal SSD'ler yeterince hızlı zaten.
Windows'u siz kuracaksınız. 30 Liraya da lisansını alacaksınız. Zor bir işlem değil.Her ikisini fiyat performans olarak değerlendirirseniz hangisini önerirsiniz? Bir de Freedos olması önemli mi?
Nirvana S500 çok yeni bir model, MX230'da 10210U'da ısınan parçalar değil. TDP değerleri de düşük zaten. O konuda sıkıntı olmaz. HP'nin donanımı daha güçlü olduğu için Casper'a nazaran daha fazla ısınacaktır.Ama Casperda dediğim gibi ısınma sorunu var.
Oynayacağım en kral oyun FIFA 20'dir. Casper bunu oynatır mı? Ona göre bu ikisi arasında kaldım. Duruma göre https://www.casper.com.tr/casper-ni...XQdE9ubR3TEhBVwMSlP_OJkfUFLHgmMoaAnSKEALw_wcB bu sitedeki 4400 Tl olan laptopu almayi düşünüyorumWindows'u siz kuracaksınız. 30 Liraya da lisansını alacaksınız. Zor bir işlem değil.
Performans olarak HP 3'e katlıyor Casper'ı. Ama bahsettiğiniz oyunları oynamanız için Casper yeterli. COD Black OPS 3'te zorlanabilir ama Fifa ve Pes'te sorun olmaz. Ha siz dersiniz Ben COD Black OPS 4 oynayacağım, HP bile minimumda.
FİFA20 benchmarkları gayet iyi kartın oynatacaktır.Oynayacağım en kral oyun FIFA 20'dir. Casper bunu oynatır mı? Ona göre bu ikisi arasında kaldım. Duruma göre https://www.casper.com.tr/casper-ni...XQdE9ubR3TEhBVwMSlP_OJkfUFLHgmMoaAnSKEALw_wcB bu sitedeki 4400 Tl olan laptopu almayi düşünüyorum
Oynayacağım en kral oyun FIFA 20'dir. Casper bunu oynatır mı? Ona göre bu ikisi arasında kaldım. Duruma göre https://www.casper.com.tr/casper-ni...XQdE9ubR3TEhBVwMSlP_OJkfUFLHgmMoaAnSKEALw_wcB bu sitedeki 4400 Tl olan laptopu almayi düşünüyorum
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim Casper'da karar kılmış bulunmaktayım. Ama sitedeki 4399 TL olan ile 4799 olan arasındaki fark nedir tam olarak?FİFA20 benchmarkları gayet iyi kartın oynatacaktır.
Windows lisansı olabilir.Mesaj otomatik birleştirildi:
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim Casper'da karar kılmış bulunmaktayım. Ama sitedeki 4399 TL olan ile 4799 olan arasındaki fark nedir tam olarak?
Hocam yine rahatsız ediyorum ama HP Pavilion 15-CX0041NT 9EY02EA i5-8300H 8 GB 256 GB SSD GTX1050TI 15.6" Full HD Notebook bu bilgisayarı öneren bir arkadaş oldu ya bunu alicam ya da Casper'ı. Ama internetten alacağım için Casper'ı kendi sitesinden sipariş vereceğim için çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama bunu n11 ya da Trendyol üzerinden almak durumundayım. Ayrıca soyledigim gibi benim için en önemli şey kullanım ömrü ve sorun yaşarsam müşteri hizmetidir. Yani sonuç olarak bu mu Casper S500 mü?Windows lisansı olabilir.
Bu bilsayarda olur ama böyle alacaksan 200 lira daha ver 1650 olan modellerden al.Hocam yine rahatsız ediyorum ama HP Pavilion 15-CX0041NT 9EY02EA i5-8300H 8 GB 256 GB SSD GTX1050TI 15.6" Full HD Notebook bu bilgisayarı öneren bir arkadaş oldu ya bunu alicam ya da Casper'ı. Ama internetten alacağım için Casper'ı kendi sitesinden sipariş vereceğim için çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama bunu n11 ya da Trendyol üzerinden almak durumundayım. Ayrıca soyledigim gibi benim için en önemli şey kullanım ömrü ve sorun yaşarsam müşteri hizmetidir. Yani sonuç olarak bu mu Casper S500 mü?
Zahmet olmayacaksa link atabilir misiniz?Bu bilsayarda olur ama böyle alacaksan 200 lira daha ver 1650 olan modellerden al.
şöyle alabilirsin ama işlemci baya düşük kalır.Zahmet olmayacaksa link atabilir misiniz?
Biri işlemci olarak çok daha iyi iken diğeri ekran kartı olarak çok daha iyi, oyunlar da ekran kartı odaklıdır ama onun haricinde başka işler için genellikle işlemci gücü daha önemli.Bu laptop bütçemin biraz üzerinde ama eğer ilk attığım 1050 olana göre çok daha iyi performans verir ve daha uzun ömürlü olur diyorsanız ona yönelebilirim ama dediğim gibi çok üst düzey oyun oynamayacağım benim için en önemli şey aldığım laptopun beni uzun süre idare etmesi.
Hocam işlemcisi güçlü olan HP'yi almaya karar verdim. Benim için şu an tek problem Freedos olması ama umarım hayırlısı olmuştur çok sağolun ilgilendiğiniz için.Biri işlemci olarak çok daha iyi iken diğeri ekran kartı olarak çok daha iyi, oyunlar da ekran kartı odaklıdır ama onun haricinde başka işler için genellikle işlemci gücü daha önemli.
FreeDos olması sorun değil, kurulumu oldukça kolay. İnternetten 10-20 liraya alacağınız ürün anahtarıyla da etkinleştirmesini yaparsınız.Hocam işlemcisi güçlü olan HP'yi almaya karar verdim. Benim için şu an tek problem Freedos olması ama umarım hayırlısı olmuştur çok sağolun ilgilendiğiniz için.
Çok sağolun hayırlı günlerde kullanırım inşallah. Bir de bu virüs illeti yüzünden internet üzerinden almak zorundayım umarım bir sorun çıkmaz.FreeDos olması sorun değil, kurulumu oldukça kolay. İnternetten 10-20 liraya alacağınız ürün anahtarıyla da etkinleştirmesini yaparsınız.
Hayırlı olsun.
Sonuç olarak hangisini öneriyorsunuz hocam1050 ti de daha düşük işlemci kullanılmış.GTX 1050 Ti Mobile vs GTX 1650 Mobile Oyun Performansı Kıyaslamaları (i7-6700K vs i7-8700K) - GPUCheck Turkey / Türkiye
GTX 1050 Ti Mobile karşı GTX 1650 Mobile performans karşılaştırması. Grafik kartı oyun performansını 57 oyunlarda ve 1080p, 1440p ve 4K'deki Ultra, High, Medium ve Low kalite ayarlarında karşılaştırın. Özellikleri, fiyatı, gücü, sıcaklığı ve CPU darboğazlarını karşılaştırın.www.gpucheck.com
kartların tam olarak bir 8300h gibi işlemci ile karşılaştırması yok.
9300h ile 8300h aynı sayılırlar fazladan para verip düşük bir ekran kartı almana gerek yok.Hocam merhabalar, almaya karar verdiğim 8300H işlemcisi olan HP'den sonra HP Pavilion 15-BC509NT Intel Core i5 9300H 8GB 512GB SSD Fiyatı şöyle bir Laptopa daha rast geldim 100 Tl fark verip almaya değer mi? Sizce hangisi daha iyidir?
İşlemci nesli önemli mi peki?9300h ile 8300h aynı sayılırlar fazladan para verip düşük bir ekran kartı almana gerek yok.