• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Biletix Bayilik Hakında Bilgi.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Selam arkadaşlar Bulunduğum Semtte Biletix Bayilik Açmak istiyorum yanlız fazla bu konuda bilgim yok sizlerin yardımıyla bilgi edinmek istiyorum.

1 biletix bayilik açarsam kazanırmıyım?

2 Bilet Başında Bize Ne kadar kar Kalıyor ?

3 Biletix bayilik Veriliyormu ?

4 Biletix Bayilik Veriliyorsa Şartlar Nelerdir?

Yardımlarınızı bekliyorum.

kramp34

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bu konuda hiç bir yerde bilgi yok.

İstersen bir ara sor.

ayaz9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence bir işin tutması için ilklerden olması gerek,ısparta yalvaçta oturuyorum,ben hiç burada biletix bayi görmedim mesala,bizim ilçedede açabilirsin.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
ben ankarada görmedim özel bir biletix bayisi, öyle bir sistemmi var ki
biletix mybilettn daha pahalıymış, ben mybilet kullanıyorum, arkadaşım biletix kullanıyordu onu da çevirdim :D
ama biletix'in bilet portföyü çok daha geniş tabiiki...

kramp34

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar Ankarada Bayileri var. Ispartada yok sanırım önceki mesajımda dediğim gibi bir arayın sorun olmadı mail yolu ile iletişime geçin.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Arkadaşlar Ankarada Bayileri var.

algıda seçicilik sanırım :mrgreen:

intenetten yapınca 1 lira civarında bir işlem ücreti alıyorlar, bunun hepsi olmasada bir kısmını kar olarak bırakacaklardır sanırım. Ama ayrıntıları öğrenir de bizimle de paylaşabilirsen seviniriz.;)

besiktask1903

Asistan
Reaksiyon puanı
0
biletx bayiliğini almak için büyük bi mebla vermen gerekiyo onun dışında açacağın yerde işlek, cadde üzeri veya alışveriş merkezi türü biyer olmalı.Ama getirisinin iyi olduğunu düşünüyorum çünkü bilet türüne göre belli oranlarda hizmet ücreti alıyo.Onun dışında denetimini yaptığım benzer firmalara göre büyük ihtimalle yıllık brüt satış karından bi % de veriyorsun

BKZ : ( Resimler Samsung Omnia ile iğrenç koşullarda çekilmiştir :) )

Ayrıca Hacettepe bütün derbilerde maç biletlerini 20 TL yaparken bizi caydıracağını sanıp bilet fiyatlarını 35 yapmıştı ama herşeye rağmen ORDAYDIK ..!!