Xiaomi Mi 10 kullanan var mı ?

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
S20 ailesini Samsung mağazasında inceledim.Ön kamera dışında her konuda baya ho$uma gitti.Ön kameranın bulanık çekmesi garibime gitti.Samsungun ön kamera için bi güncelleme yollaması şart.
Sizin incelediğiniz s20 nin ön kamerası kirli olabilir(s10 dada ön kamera kirlenince puslu çekiyor).S20 nin ön kamerası güzel çekiyordu ve s10 dan biraz daha iyiydi ama Ultra nın ön kamerası daha detaylı çekiyor s20 ye göre. S20 ultra nın şimdilik arka kamerasında odaklama yavaş çalışıyor(güncelleme ile düzelecekmiş). S20 ultra 30x zoomda bile iyi fotoğraf çekebiliyor.

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Ben S20 serisinin tasarımını beğendim. Normal s20 nin tasarım ve boyutu çok güzel olmuş ve ekran kasa oranı çok yüksek olmuş.
Ön kamerada ortada çok sırıtıyor sağ ortada gayet güzel duruyor bence S20'nin boyutunu bende begendim fakat arka kamera modülü hoşuma gitmedi çok itici duruyor

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Ben S20 serisinin tasarımını beğendim. Normal s20 nin tasarım ve boyutu çok güzel olmuş ve ekran kasa oranı çok yüksek olmuş.
Özgün değil hocam A serisinin kopyası. A serisi daha güzel duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorma hocam benim babam da beyaz İPhone 5s kullanıyor diyaliz hastası gibi telefonu prize bağlı kullanıyor işe giderken şarj aleti olmadan evden çıkamıyor yemin ediyorum ben babamın yerine cinnet geçiriyorum umarım en kısa zamanda Redmi Note 8'e geçer de çağ atlar diyorum
Bu arada S20 ailesini ben hiç beğenmedim tasarımın A serisinden bir farkı yok kamera çıkıntısı desen çok çirkin özellikle de S20 ultranın çıkıntısı çok fazla anasını satayım Samsung'un S'ten beri sürdürdüğü tasarım çizgisi bozuldu sizin dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama ses kademe tuşları A serisi gibi sağa tarafa alınmış bu bence bir eksi çünkü ses kısma ile güç tuşunun yeri çok karışıyor
Benimki 2 bine 6s alacak, kafaları yiyorum.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Ön kamerada ortada çok sırıtıyor sağ ortada gayet güzel duruyor bence S20'nin boyutunu bende begendim fakat arka kamera modülü hoşuma gitmedi çok itici duruyor
S10 nun arkası daha güzel ama s20 nin önü daha güzel duruyor bence.

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549

Hocam benim bildiğim S serisinin tasarımı A serisinden daha güzel olması gerekiyor ama bu bildiğin kopyala yapıştır Samsung dalga geçiyor herhalde
sizin peder İPhone manyağı mı acaba çünkü 2 bine 6s bu saatten sonra alınmaz benimki 5s'i satıp üzerine 800 daha koysa RN8 rahat alır satmıyor anasını satayım

S10 nun arkası daha güzel ama s20 nin önü daha güzel duruyor bence.
S20'nin önü bildiğin A51 hocam ön kamera ortada çok sırıtıyor bence S10'un arkasını bende beğeniyorum hatta S9+ arkasını da beğeniyorum

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Sizin incelediğiniz s20 nin ön kamerası kirli olabilir(s10 dada ön kamera kirlenince puslu çekiyor).S20 nin ön kamerası güzel çekiyordu ve s10 dan biraz daha iyiydi ama Ultra nın ön kamerası daha detaylı çekiyor s20 ye göre. S20 ultra nın şimdilik arka kamerasında odaklama yavaş çalışıyor(güncelleme ile düzelecekmiş). S20 ultra 30x zoomda bile iyi fotoğraf çekebiliyor.
Dediğin gibi ön kamera kirli olabilir.Zoom konusunda mükemmel olmuş S20 ailesi benim gibi kamerada zoom takıntısı olan birini baya memnun edecek kadar iyi.Her tanıtılan akıllı telefonda eksikler maalesef olabiliyor,dediğin gibu umarım güncelleme ile düzeltilir.

6s mi??? aman hocam onu uyar öyle bi hata yapmasın.6s 4 yaşìnda,güncelleme desteği bitti.O cihazı alsa bile kullanacağı 1-1,5 yıl.

Son düzenleme:

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Dediğin gibi ön kamera kirli olabilir.Zoom konusunda mükemmel olmuş S20 ailesi benim gibi kamerada zoom takıntısı olan birini baya memnun edecek kadar iyi.Her tanıtılan akıllı telefonda eksikler maalesef olabiliyor,dediğin gibu umarım güncelleme ile düzeltilir.

6s mi??? aman hocam onu uyar öyle bi hata yapmasın.6s 4 yaşìnda,güncelleme desteği bitti.O cihazı alsa bile kullanacağı 1-1,5 yıl.
Keşke onunla da kalsa bana psikolojik baskı uyguluyor evde neden iPhone almadın sat telefonunu iPhone al diye. Hocam umrunda değil güncelleme iPhone olsun yeter ona zaten alo desin yeter ona ?

Hocam benim bildiğim S serisinin tasarımı A serisinden daha güzel olması gerekiyor ama bu bildiğin kopyala yapıştır Samsung dalga geçiyor herhalde
sizin peder İPhone manyağı mı acaba çünkü 2 bine 6s bu saatten sonra alınmaz benimki 5s'i satıp üzerine 800 daha koysa RN8 rahat alır satmıyor anasını satayım

S20'nin önü bildiğin A51 hocam ön kamera ortada çok sırıtıyor bence S10'un arkasını bende beğeniyorum hatta S9+ arkasını da beğeniyorum
Sormayın ya nefret ediyor Samsung'dan. Zaten sitede yeterince Samsung düşmanı ve Apple fanboylarıyla uğraştığım yetmezmiş gibi evde onunla uğraşıyorum. Ha bire güncelleme aldın mı bak iPhone'lara geldi deyip duruyor.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639

6s alınmaz. Bataryası kötü, ekran kasa oranı çok düşük, kamerası iyi değil (gece çekimi kötü), yakında ios desteği kesilecek. 6s yerine redmi note 8 pro öneririm, hertürlü daha iyi bir cihaz.

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Keşke onunla da kalsa bana psikolojik baskı uyguluyor evde neden iPhone almadın sat telefonunu iPhone al diye. Hocam umrunda değil güncelleme iPhone olsun yeter ona zaten alo desin yeter ona ?

Sormayın ya nefret ediyor Samsung'dan. Zaten sitede yeterince Samsung düşmanı ve Apple fanboylarıyla uğraştığım yetmezmiş gibi evde onunla uğraşıyorum. Ha bire güncelleme aldın mı bak iPhone'lara geldi deyip duruyor.
Hocam ona bakılırsa bende Samsung'tan nefret ediyorum Ocak 2019'a kadar bende İPhone'cuydum hatırlasanıza Leand hocam sagolsun İPhone hastalıgımdan kurtuldum ve evet haklısınız Apple fanboyları ile uğraşmaya değmez okulumda çok fazla canlı örneği mevcut prize bağlı kullanırlarken ben *** gibi tebessüm edip yanlarından geçiyorum artık :)

Bende babama 5s'i sat üstüne para ekle Redmi Note 8 al diye baskı yapıyorum

Son düzenleyen moderatör: