DAAADW
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 34
Arkadaşlar ucuz Windows 10 pro key linkleri bekliyorum
![]()
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı 2020 EN GÜNCEL Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı 2020 EN GÜNCEL en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Windows 10 Pro Lisans Anahtarı 2020 EN GÜNCEL incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.google.com
![]()
Windows 10 Pro Dijital Lisans Anahtarı 32&64 Bit Tr Key
Lisansbudur Güvenli Alışverişwww.google.com
![]()
Windows 10 Pro Dijital Lisans
Windows 10 Pro Dijital Lisans 5674654416 bunadeger.com'da alışveriş bilgisayar domain, hosting & yazılım yazılım windows işletim sistemiwww.google.com
Burada verdiğiniz linkteki keyler neden bu kadar ucuz? Microsfoft'un 1200TL ye sattığı bir şeyi bu sitedeki adamlar nasıl 30-40TL ye satabiliyor? Freedos bir bilgisayar almak üzereyim bunlara güvenip hareket etmeye çekiniyorum.
Bakıcam hocam teşekkürleeAaraştırabilirsin.
Webteknonun bile videosu var 100% güvenilir bişi olursa şahidim.
HWID programı ile keyler alıp satıyorlar ve etkinleştirmede de bu program kullanılarak keyler BIOS'a mı gömülüyor? Yalnız burada bir kavram kargaşası var.Bu keyleri HWID programı ile alıp satıyorlar para vermenize gerek yok aynı program ile etkinleştirme yapın örnek olarak Pro sürümünde etkinleştirme yaparsanız eğer BIOS'a bu keyi gömüyor bu işlemlerden sonra istediğiniz kadar Windows 10 Pro ISO'su ile format atın internete bağlandığınız an otomatik olarak sistemi etkinleştiriyor. Ben bu yöntem ile sistemimi hem Home sürümünde hem de Pro sürümünde etkinleştirdim. Şuan her iki sürüm ile format attığım da internet bağlantısı yaptığım an sistem otomatik olarak etkinleşiyor. Bu yöntemi 1 senedir falan kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Boşuna para vermeyin.
Verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim.HWID programı ile keyler alıp satıyorlar ve etkinleştirmede de bu program kullanılarak keyler BIOS'a mı gömülüyor? Yalnız burada bir kavram kargaşası var.
HWID, Hardware ID'nin kısaltması, donanım kimliği anlamına gelir. Windows işletim sisteminin etkinleştirilmesi üzerine Microsoft tarafından kullanılan bir güvenlik önlemidir.
Belirli bir Windows 10 sürümü bazı cihazlarda ilk kez etkinleştirildiğinde, o cihaz söz konusu sürüm için dijital lisans alır. Daha sonra, aynı sürümün her temiz kurulumu, otomatik olarak etkinleştirilecektir. Bu dijital lisans, donanım imzası -bir donanım kimliği (HWID)- olarak adlandırılır. HWID, mevcut donanım bileşenlerine ve bu değerin hesaplandığı aygıtta bulunan BIOS / UEFI'ye dayalı bir karma değerdir. Eğer ilgileniyorsanız, Windows 10 Aktivasyonu – Gerçekler ve Kurgu makalesi ve “Bilgisayar için Donanım Kimliklerini Belirleme” (Microsoft Docs) adlı destek makalesinden HWID hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
"Etkinleştirme, Windows kopyanızın orijinal olduğunu ve Microsoft Yazılımı Lisans Koşulları’nın izin verdiği sayıdan daha fazla cihazda kullanılmadığını doğrulamaya yardımcı olur." söz konusu program ya da programlar ise, size benzersiz bir ürün anahtarı kullandırtmıyor, aksine var olan (keyi) kullanıyorsun, program aynı keyin daha fazla cihazda yasal olmayan yollarla doğrulanmasını sağlıyor. İşin güvenlik boyutu ayrı bir konu....
Verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim.
1200Tl vermektense 30-40 tlye satan yerlerden key satın alıp şansımı bir deniyeceğim. Eğer sorun çıkarsa bilgisayarın borcunu bitirdiğimde orjinal bir key alırım. Şu an için bu şekilde düşünüyorum.
HWID programı ile keyler alıp satıyorlar ve etkinleştirmede de bu program kullanılarak keyler BIOS'a mı gömülüyor? Yalnız burada bir kavram kargaşası var.
HWID, Hardware ID'nin kısaltması, donanım kimliği anlamına gelir. Windows işletim sisteminin etkinleştirilmesi üzerine Microsoft tarafından kullanılan bir güvenlik önlemidir.
Belirli bir Windows 10 sürümü bazı cihazlarda ilk kez etkinleştirildiğinde, o cihaz söz konusu sürüm için dijital lisans alır. Daha sonra, aynı sürümün her temiz kurulumu, otomatik olarak etkinleştirilecektir. Bu dijital lisans, donanım imzası -bir donanım kimliği (HWID)- olarak adlandırılır. HWID, mevcut donanım bileşenlerine ve bu değerin hesaplandığı aygıtta bulunan BIOS / UEFI'ye dayalı bir karma değerdir. Eğer ilgileniyorsanız, Windows 10 Aktivasyonu – Gerçekler ve Kurgu makalesi ve “Bilgisayar için Donanım Kimliklerini Belirleme” (Microsoft Docs) adlı destek makalesinden HWID hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
"Etkinleştirme, Windows kopyanızın orijinal olduğunu ve Microsoft Yazılımı Lisans Koşulları’nın izin verdiği sayıdan daha fazla cihazda kullanılmadığını doğrulamaya yardımcı olur." söz konusu program ya da programlar ise, size benzersiz bir ürün anahtarı kullandırtmıyor, aksine var olan (keyi) kullanıyorsun, program aynı keyin daha fazla cihazda yasal olmayan yollarla doğrulanmasını sağlıyor. İşin güvenlik boyutu ayrı bir konu....
Anlamadınız sanırım. HWID adında bir program var lisans vs yapmak için onu kullanıyorlar demek istemiştim. Bende bu program ile 30-40₺'ye sattıkları lisansı ücretsiz kendi sistemim de uyguladım. 1 sene oldu hala otomatik olarak aynı lisans kodu ile internet gördüğü an etkinleştiriyor sistemimi.
Bu keyleri HWID programı ile alıp satıyorlar para vermenize gerek yok aynı program ile etkinleştirme yapın örnek olarak Pro sürümünde etkinleştirme yaparsanız eğer BIOS'a bu keyi gömüyor bu işlemlerden sonra istediğiniz kadar Windows 10 Pro ISO'su ile format atın internete bağlandığınız an otomatik olarak sistemi etkinleştiriyor. Ben bu yöntem ile sistemimi hem Home sürümünde hem de Pro sürümünde etkinleştirdim. Şuan her iki sürüm ile format attığım da internet bağlantısı yaptığım an sistem otomatik olarak etkinleşiyor. Bu yöntemi 1 senedir falan kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Boşuna para vermeyin.
Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Etkinleştirme>Windows dijital bir lisans ile etkinleştirildi yazıyor, değil mi?
Yukarıdaki mesajımda dijital lisanstan da bahsettim, BIOS'a key gömülmüyor.
Yazdığınız bilgileri nereden edindiniz, kaynak paylaşın bakalım.![]()
Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Etkinleştirme>Windows dijital bir lisans ile etkinleştirildi yazıyor, değil mi?
Yukarıdaki mesajımda dijital lisanstan da bahsettim, BIOS'a key gömülmüyor.
Yazdığınız bilgileri nereden edindiniz, kaynak paylaşın bakalım.![]()
Dediğin şekilde bir bilgiyi hiçbir yerde ben okumadım, duymadım.Kaynak yok hocam kendim yaptım daha doğrusu benden yaşça büyük abi dediğim kişi sayesinde öğrendim programı da o göstermişti bana. Gece Windows 10 Pro 1909 kurulumu yaptım internet bağlantısı yok iken haliyle sistem etkin değildi ethernet kablosunu taktıktan 1 dakika sonra sistem otomatik olarak etkinleştirildi. Sadece bu kurulum da değil ne zaman Windows 10 Pro yada Home kurarsam internet olduğu vakit anında etkinleşiyor sistem. Ama diğer sürümlerin de sistem etkinleşmiyor çünkü diğer sürümler için uygulamamıştım bu uygulamayı sadece Pro ve Home için yapmıştık.
Hocam dışarıdan aldığınız key bile BIOS'a yazılıyor anakartı değiştirmediğin sürece kalıyor o key.
Dediğin şekilde bir bilgiyi hiçbir yerde ben okumadım, duymadım.
Windows 10 yüklenirken dijital lisans, kendini cihazınızın donanımlarıyla ilişkilendirir. (Bu, donanım imzası olarak adlandırılan donanım kimliğine (HWID) dayanır ve ben bunu kısmen de olsa yukarıda anlatmaya çalıştım.) Cihazınızda, ana kartınızı değiştirmek gibi önemli donanım değişiklikleri yaparsanız Windows artık cihazınızla eşleşen bir lisans bulamaz ve Windows'u çalışır duruma getirmek için yeniden etkinleştirmeniz gerekir. Burada BIOS/UEFI'ye key yazılma gibi bir durum yok. Bilmiyorum anlatabildim mi.
Cihazda önemli bir donanım değişikliği (ana kart gibi) yapılmamışsa, HWID de önemli ölçüde değişmez, ürün anahtarı geçerli ve etkinleştirme sayısı aşılmamış ise Windows'u ömür boyu da kullanırsın.Hocam key satan kişiler bile söylüyor bunu aldığınız key anakartınızın BIOS'una yazılıyor diye. Bilgi bulamayabilirsiniz çünkü bende dediğim gibi abi dediğim kişiden öğrendim. Kendisi de bu yöntem ile 2-3 senedir sorunsuz Windows 10 lisanslıyor ve kullanıyor. Umarım bende anlatabilmişimdir.