Var fakat 200 mb falan başka bir diske atabilirim.İçinde kurtarman gereken veri var mı?
Laptop'ta denedim. Biçimlendirme oldu ve laptopa taktığımda hiç sorun çıkmıyor fakat fotoğraf makinesine taktığımda hata veriyor. Acaba makinede sorun mu var diye başka bir kart taktım makineye sorun çıkmadı.SDCard ve USB belleklerde görünen bir sorun.
Kimisi çok uğraştırır kimi çabucak hallolur.
Biçimlendirmeyi deneyin. Yazma koruma hatası verecekmi.
Yani fotoğraf makinesinde denediğimde olmuyor. Laptop'ta oluyor fakat fotoğraf makinesinde de sorun yok.Laptop'ta denedim. Biçimlendirme oldu ve laptopa taktığımda hiç sorun çıkmıyor fakat fotoğraf makinesine taktığımda hata veriyor. Acaba makinede sorun mu var diye başka bir kart taktım makineye sorun çıkmadı.
Bilmiyorum bir deniyimMakine içinde biçimlendirme yapabiliyo musun?
Denedim olmuyorYani fotoğraf makinesinde denediğimde olmuyor. Laptop'ta oluyor fakat fotoğraf makinesinde de sorun yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilmiyorum bir deniyim
Bu işlemleri laptoptan mı yapıyımAnladım. SD Card içerisine herhangi bir veri kopyalayın.
SD kartı çıkarın ve tekrar takın.
Kopyaladığınız veri içinde hala duruyor mu?
Duruyorsa silmeyi deneyin.
Silme işlemi de başarılı olursa belirtin.
Laptop'tan yaptım. Hiçbir sıkıntı olmadı. Silme işlemi başarılı oldu.Evet. Makine de hata veriyorsa herhangi bir işleme izin vereceğini zannetmiyorum.
Yaptım.OlmadıMakine de hala hata veriyorsa Laptoptan biçimlendirme seçenekleri kısımından aygıt varsayılanlarını seçerek tekrar biçimlendirir misin.
Ben bu kartı telefonumda tutmayı düşünüyürdum zaten fakat makinenin kamerası daha iyi olduğu için ona takmayı düşündüm. Yardım ettiğin için teşekkürler.Maalesef bu tür kartlarda böyle sorunlar yaşanabiliyor.
Dediğim gibi kimisi meşakkatli kimisi ise çok kolay.
Kart PC üzerinden kullanılabilir fakat makine anladığım kadarıyla yazılımsal bir sorundan dolayı görmüyor.
Yeni bir kart alıp bu kartı kenara koyabilirsiniz. Düzeltilmez değil fakat çok uzun iş.
Rica ederim.Ben bu kartı telefonumda tutmayı düşünüyürdum zaten fakat makinenin kamerası daha iyi olduğu için ona takmayı düşündüm. Yardım ettiğin için teşekkürler.