Nymphext
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 191
Sizce hangisi neden?
Siz nerenin modusunuz inşallah telefon bölümlerinin değildir.Bütçeniz varsa 7t, çünkü daha güçlü.
7t kullanıyorum 7 proyu gördüm kullandım seçme şansım olsa yine 7t alırdım. Para farkına değmez. 7tnin kamerası daha iyi speclerde. 7Tnin 3. Kamerası 12, 7 pronun 8Sizce hangisi neden?
Oneplus 7t tavsiye ederim.Sizce hangisi neden?
Oneplus 7T öneririmSizce hangisi neden?
İşlemci farkını hiç dert etmeyin. Fark etmezsiniz bile. Ben 1.5 yıl 5T kullandım sonra 6Tye geçtim ve performans olarak hemen hemen aynı diyebilirim 835 ve 845 arasında. Oneplus o konuda üzmez siziBen kâğıt üzerinde bir kıyaslama yaptım ama 7t ve 7 pro arasında pek bir fark görmedim hatta 7 pronun ekranı daha cezbedici 7t'ninde işlemcisi biraz daha iyi
Hayır görmüş olamazsın. 7T Pro olarak görseydin bile 7T ile 7T Pro aynı güçte.Bu aralar çok yoğunum, kafam karışık, 7t pro olarak görmüş olamaz mıyım ?
7T çünkü 7T Pro'nun ekranı gereksiz büyük ve kavisli ekran sıkıntı yere düştü mü adamı borca sokar evi arabayı sattırırSizce hangisi neden?
hocam sizce OnePlus ülkemize resmi olarak gelmeli mi ben hem gelmeli hem de gelmemeli diyorum çünkü gelirse güzel olur yani ben şahsen alırım Xiaomi'den sonra en sevdiğim markadır sizde biliyorsunuz gelmemeli diyorum çünkü 3500 tl olan 7T olur bize 5000-6000 tl şahsen bir telefona o kadar para vermem bir de sadece amiral gemisi modelleri var başka segmentte modeli yok ki ?İşlemci farkını hiç dert etmeyin. Fark etmezsiniz bile. Ben 1.5 yıl 5T kullandım sonra 6Tye geçtim ve performans olarak hemen hemen aynı diyebilirim 835 ve 845 arasında. Oneplus o konuda üzmez sizi![]()
Hocam kavisli ekran yere düştü mü adamı borca sokar benden söylemesi bir de 6.67 inç bana çok büyük geliyor 6.39 inç bile bana yeterli geliyor bence artık ekran boyutları yeterli 7-8 inçlere ulaşmamalıKişiye göre değişir bence. Kavisli tasarım ve pop-up kamera seviyorsanız 7 Pro, sevmiyorsanız 7T. Performanstan ötürü ikisi de sıkıntı yaratmaz. 7T'de 855+ olmasına rağmen 855 ile o fark hissedilmez bile. Özellikle de OP'nin o akıcı arayüzünde.
Bu yüzden güncelleme sıkıntısı çekmiyorsadece amiral gemisi modelleri var
Ben o mantıkla almam asla telefon. Pahalı araba alırken de kaza yaparsam bunun yedek parçası pahalı olur mantığıyla hareket edilmez misali. Ekranı kırılırsa maliyeti fazla olur mantığı bana saçma geliyor. Çok telefon düşüren biriysen, sağlam bir kılıf ve ekran koruyucu alır keyfine bakarsın.7T çünkü 7T Pro'nun ekranı gereksiz büyük ve kavisli ekran sıkıntı yere düştü mü adamı borca sokar evi arabayı sattırır
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam sizce OnePlus ülkemize resmi olarak gelmeli mi ben hem gelmeli hem de gelmemeli diyorum çünkü gelirse güzel olur yani ben şahsen alırım Xiaomi'den sonra en sevdiğim markadır sizde biliyorsunuz gelmemeli diyorum çünkü 3500 tl olan 7T olur bize 5000-6000 tl şahsen bir telefona o kadar para vermem bir de sadece amiral gemisi modelleri var başka segmentte modeli yok ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam kavisli ekran yere düştü mü adamı borca sokar benden söylemesi bir de 6.67 inç bana çok büyük geliyor 6.39 inç bile bana yeterli geliyor bence artık ekran boyutları yeterli 7-8 inçlere ulaşmamalı
çok telefon düşüren biri değilim Mİ9T'yi aldığım gün kılıf ve kırılmaz cam koruyucu aldım yani ben telefonu kılıfsız ve kırılmaz camsız kullanan biri değilim kullanamam da çünkü yemiyor hem bu saatten sonra 6T almam çünkü ölü bir yatırım olur OnePlus kullanmak istiyorum ama acele etmek de istemiyorum bir de launcher'ını markette yayınlasa da kullansak diyorum çok ciddiyim Poco'yu bırakıp OnePlus laucher'a geçerimBen o mantıkla almam asla telefon. Pahalı araba alırken de kaza yaparsam bunun yedek parçası pahalı olur mantığıyla hareket edilmez misali. Ekranı kırılırsa maliyeti fazla olur mantığı bana saçma geliyor. Çok telefon düşüren biriysen, sağlam bir kılıf ve ekran koruyucu alır keyfine bakarsın.
hocam o mantık ile bende telefon almam zatenBen o mantıkla almam asla telefon. Pahalı araba alırken de kaza yaparsam bunun yedek parçası pahalı olur mantığıyla hareket edilmez misali. Ekranı kırılırsa maliyeti fazla olur mantığı bana saçma geliyor. Çok telefon düşüren biriysen, sağlam bir kılıf ve ekran koruyucu alır keyfine bakarsın.
hocam ben ülkemiz için dedim ülkemize resmi olarak gelse senin benim gibiler yine alamayacaz ki ben bu işten ne anladım ?Bu yüzden güncelleme sıkıntısı çekmiyor
8 serisi ile lite modeli de gelecek deniliyor.
tasarımı güzel fakat kamera modülü hoşuma gitmedi umarım o şekilde gelmez lite modeli de sd730g veya sd765 ile gelir diye tahmin ediyorumBu yüzden güncelleme sıkıntısı çekmiyor
8 serisi ile lite modeli de gelecek deniliyor.
En temizi 7T almak 7 Pro da güzel fakat ekran hem gereksiz büyük hemde kavisli ekran yere düştü mü adamı borca sokarHerkesin bir görüşü var teknik özellikleri allta yazdı. Bir bak istersen .ama bana kalırsa 7 t
OnePlus 7 Pro Teknik özellikleri
Ekran: 6.67 inç, 3120 x 1440 ( 90 Hz OLED) ekran
• İşlemci: Qualcomm Snapdragon 855
• Boyut ve ağırlık: 162.6 x 76 x 8.8 mm, 210 gram
• RAM: 6 GB / 8 GB / 12 GB
• Arka kamera: 48 MP (f/1.6) + 8 MP (3x telefoto) + 16 MP (ultra geniş açı)
• Ön kamera: 16 MP
• Depolama: 128 GB / 256 GB
• Batarya: 4000 mAh
• İşletim sistemi: Android 9 Pie (2 yıl işletim sistemi, 3 yıl güvenlik güncellemesi)
• Diğer: Parmak izi (ekran üzerinden), 30W hızlı şarj
OnePlus 7 Pro Fiyat Listesi
6 GB RAM / 128 GB dahili depolama – 669 Dolar
8 GB RAM / 256 GB dahili depolama – 699 Dolar
12 GB RAM / 256 GB dahili depolama – 749 Dolar
7T
OnePlus 7T’de 30W hızlı şarj özelliğine sahip 3.800 mAh kapasiteli batarya bulunuyor. Hızlı şarj özelliği sayesinde telefonun bataryası yarım saatte yüzde 70 oranında doluyor.
OnePlus 7T Özellikleri
İşletim Sistemi: Android 10
İşlemci: 8 çekirdekli Snapdragon 855+
Ekran: 6.55 inç, 1080x2400 piksel AMOLED ekran
RAM Bellek: 8 GB
Depolama Alanı: 128/256 GB
Arka Kamara: 48 MP f/1.6
İkinci Arka Kamera: 12 f/2.2 telefoto lens
Üçüncü Arka Kamera: 16 f/2.2 ultra geniş açılı lens
Batarya: 3800 mAh, 30W
19 Ekim’da piyasaya çıkacak olan telefonun satış fiyatı ise 600 dolar.
Kaynak:incelesek.com