Anaokulu öğretmenine yapılan zulüm

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903

B.K. Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir anaokulu öğretmeni… Tabii ki kadrosuz… Ücretli çalışıyor… İddia o ki, B.K. sosyal medya hesabından AKP Genel Başkanı Erdoğan’a hakaret ediyor… Memlekette AKP’den geçinmeli pek çok vicdan ve ahlak fukarası muhbir yaşadığı için hemen cumhuriyet savcılığına koşup B.K.’yı şikâyet ediyorlar… Tabii ki savcılık da hemen soruşturma başlatıyor… Ve… Genç öğretmeni gözaltına alıyor… Suç ya da hakaret edip etmediği henüz belli değil ama… Bakan Bey, Reis’in emir eri… Bir talimat… Öğretmen B.K. çalıştığı okuldaki işinden kovuluyor… Şimdi bir düşün bakalım… Erdoğan tarafsız ve partisiz bir cumhurbaşkanı olsaydı da bu soruşturma başlatılabilir miydi?.. Hayır, başlatılamazdı…

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Bazı şahısları eleştirmek bile 2 yıldan başlarken sağda solda bu tür haberleri duyurarak dolaşmayın, madem öyle istiyorsunuz düşünce özgürlüğü açısından insanların kanunlarla korunmaması gerektiğini gündeme getirin, ben dahil destek olacak çok insan var.

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
Bazı şahısları eleştirmek bile 2 yıldan başlarken sağda solda bu tür haberleri duyurarak dolaşmayın, madem öyle istiyorsunuz düşünce özgürlüğü açısından insanların kanunlarla korunmaması gerektiğini gündeme getirin, ben dahil destek olacak çok insan var.
kanunla korunan iki kişi var

biri cumhurbaşkanı

biri gazi mustafa kemal atatürk

atatürkü kast ediyorsan eğer ülkenin kurucusuna ana bacı sövmek için ağzı köpüklenen insanların olduğu yerde, anasına hakaret ve iftira atanların olduğu yerde küfür etmeden duramayanların olduğu yerde, koruma kanunu kalkmaz kalkmamalıdır

eğer cumhurbaşkanını kast ediyorsan iftira hariç bütün sözler eleştiri ve ifade özgürlüğü sayılmalı aynı amerikadaki gibi kimseye dava açılmamalıdır

M

Murat Burç

SDN Okuru
Türkiyede herkes hakarete karşı kanunla korunur. Birine hakaret edersen ve kanıtlanırsa ceza alırsın neyi ima ettiğini açık açık söyle.

Bana bak efendi ben açık sözlü insanları severim düşündüğünü olduğu gibi söyleyebilen insanlara saygı duyarım.

Ne düşünüyorsan açık açık söyle. Yok korunmaymış yok şuymuş. Türkiyede herkes normal olarak kanunla korunuyor. Ekstra bir koruma yok. Küfürsüz ve kanıtlayarak birşey söylersen kimse gıkını çıkaramaz zaten.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
kanunla korunan iki kişi var

biri cumhurbaşkanı

biri gazi mustafa kemal atatürk

atatürkü kast ediyorsan eğer ülkenin kurucusuna ana bacı sövmek için ağzı köpüklenen insanların olduğu yerde, anasına hakaret ve iftira atanların olduğu yerde küfür etmeden duramayanların olduğu yerde, koruma kanunu kalkmaz kalkmamalıdır

eğer cumhurbaşkanını kast ediyorsan iftira hariç bütün sözler eleştiri ve ifade özgürlüğü sayılmalı aynı amerikadaki gibi kimseye dava açılmamalıdır
İnsanların küfür etmesi bir şeyleri değiştiriyor mu? Bu onların problemi, seni veya bir başkasını neden ilgilendirsin? TV vb. ortamlarda atatürk hakkında "ELEŞTİRİ" yapan insanlara linç girişiminde bulunup davalar açılıyor, madem araştırmayı ve öğrenmeyi çok seviyorsunuz gidin bunları da araştırın öğrenin. Atatürk beni ilgilendirmiyor, ne hakaret ederim ne de eleştiririm zerre kadar umurumda değil. Benim savunduğum şey her kim olursa olsun kanunlarla bu kadar sıkı korunmaması gerektiğidir, baştaki de insan sokaktaki de insan fakat sokaktakine en fazla ağır hakaretlerde bulunursun uzun uzun süreler mahkemeyle uğraşır avukat parası vs. ödersin zar zor ceza alır o da para cezası falan. Fakat bu durum özellikle korunan kişiler için geçerli değil, o kişiler hakkında bir şeyler konuşuyorsan diken üstündesindir. Ne cumhurbaşkanı ne atatürk ne de başkası, insanların görüşlerine ve düşüncelerine kimse karışmamalı, bu görüşlerin bildirilmesi kimseye zarar vermiyor hele ki ölü insana hiç bir zarar veremez.

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
İnsanların küfür etmesi bir şeyleri değiştiriyor mu? Bu onların problemi, seni veya bir başkasını neden ilgilendirsin? TV vb. ortamlarda atatürk hakkında "ELEŞTİRİ" yapan insanlara linç girişiminde bulunup davalar açılıyor, madem araştırmayı ve öğrenmeyi çok seviyorsunuz gidin bunları da araştırın öğrenin. Atatürk beni ilgilendirmiyor, ne hakaret ederim ne de eleştiririm zerre kadar umurumda değil. Benim savunduğum şey her kim olursa olsun kanunlarla bu kadar sıkı korunmaması gerektiğidir, baştaki de insan sokaktaki de insan fakat sokaktakine en fazla ağır hakaretlerde bulunursun uzun uzun süreler mahkemeyle uğraşır avukat parası vs. ödersin zar zor ceza alır o da para cezası falan. Fakat bu durum özellikle korunan kişiler için geçerli değil, o kişiler hakkında bir şeyler konuşuyorsan diken üstündesindir. Ne cumhurbaşkanı ne atatürk ne de başkası, insanların görüşlerine ve düşüncelerine kimse karışmamalı, bu görüşlerin bildirilmesi kimseye zarar vermiyor hele ki ölü insana hiç bir zarar veremez.
ne davasından bahsediyorsun ?

atatürke virüs diyen hain diyen fetöcü fatih tezcana bile gıdım ceza verilmedi hala seni ne ilgilendirir diyorsun

rahatça sövemiyoruz desenize şuna