Technoob
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 111
Merhaba acaba bu ne demek bu üsküdardan sonra en yakın pttye gelip dağıtıma mı çıkacak?
Dağıtıma çıkmayacak mı?Gel al diyorlar işte şubeden .
Dağıtıma çıkmıyor diye biliyorum artık PTT deDağıtıma çıkmayacak mı?
Nası yaa üsküdar evime yakın bile değil kiDağıtıma çıkmıyor diye biliyorum artık PTT de
Yapacak bir şey yok . Yurtdışı ürünleri zaten her PTT de kalamıyor . Merkez birimlerde kalıyor . Sen yine de ara bir sor istersen .Nası yaa üsküdar evime yakın bile değil ki
Açık adresime yollanacakmış ve eğer evde olmassam en yakın pttye gelecekmişYapacak bir şey yok . Yurtdışı ürünleri zaten her PTT de kalamıyor . Merkez birimlerde kalıyor . Sen yine de ara bir sor istersen .
2 kez yaşadım biri mng biri yurtiçiydi umarım ptt yapmaz devletin yaniiBazen ptt , Sürat ,MNG kargo gibi yerler hiç getirmiyor evde yoktunuz mesajı atıyorlar
Ben Mng , Sürat ve Yurtiçi nde yaşadım daha 12 de bişey sipariş ettim ücretsiz kargoyla(Test Kitabı) inşallah ptt y le gelir neyle geldiğini yazmamışlar2 kez yaşadım biri mng biri yurtiçiydi umarım ptt yapmaz devletin yanii
Ptt de18 yaş sınırı var eğer 18 altıysan vermiyolar o yüzden pttyi sevmiyorum benBen Mng , Sürat ve Yurtiçi nde yaşadım daha 12 de bişey sipariş ettim ücretsiz kargoyla(Test Kitabı) inşallah ptt y le gelir neyle geldiğini yazmamışlar
Bende parayı babamın kartına yükledimde sipariş ettim alırkende buraya gelmezse bide babamın işten gelip kimliğini almayı beklecem benPtt de18 yaş sınırı var eğer 18 altıysan vermiyolar o yüzden pttyi sevmiyorum ben