Kadiryasar
Öğrenci
Henüz alalı yaklaşık 4 ay gibi bir süre olan samsung galaxy m20 marka model telefonumda alırlen fark edemediğim fakat aldıktan sonra fark ettiğim belli başlı sorunlar vardı (telefonun bazen kasması dokunmatiğin bazen çalışmaması telefonu hiç bir şekilde 4.5g uyumlu olmasina ragmen kullanamam ve ekranında sari leke oluşmuştu)bu nedenlerden dolayı servise yolladım daha sonra telefonum geldi servis raporunda ekran degisimi ve yazilim guncellemesi yapildigi yaziyordu yelefonu kutudan cikarinca bir gariplik oldugunu fark ettim ve daha sonra video izlerken ekranin yerine tam olarak oturtulmadigini bundan dolayi ekranin kasadan biraz daha disarda durdugunu ve elranin belli noktalardan disariya isik sizdirdigini hoparlorun sesi telefonun disina dogru degil de sanki iceri dogru veriyormus gibi telefonu cizirdatmasina neden oldugunu ve twlefonun kendini resetlemeye baslamasindan sonra telefonu gecen cuma yine servise verdim ve telefondan gercekten sogudum thh e basvurup iade etmek istiyorum sizce telefon geldikten sonra basvursam thh beni haklı bulur mu ve bu konuda herhangi bir sey yapmam gerekir mi iade islemlerinin daha kesinlesmesi adına simdiden tesekkürler.