cinsellik ülkemizde neden tabu dur ?

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
evet soru başlıktaki gibi

türkiyede özellikle cinsellik anlamında büyük bir abartı ve tabu var

ben kendimden biliyorum aile ne adam gibi cinselliğin ne olduğunu anlatamıyor ne keşfetmeye izin vermiyor

sonuç çocuk mala bağlıyor

çocukların telefonunda internetinde arama geçmişine bakın eminim neler neler çıkar

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,908
Herkesin ağzından çıkan ikinci kelimenin A....koyim olduğu bir ülkede cinsellik bir tabu değil, yanlış biliniyor olur ancak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin yukarıdaki haritana göre Çinliler Japonları seviyo.

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
Eğitim yüzünden . Cinsel eğitim vermezsen herkes bunu kötü bir şey sanar bu ülkede din ve aile baskısı yüzünden . Cinsel eğitim lisede aptal word , excel eğitimlerinden çok daha önemli . Bize 1 saat vermişlerdi lisede onuda kız erkek ayrı vermişlerdi . Bunlar normal şeyler gayet normal . Kondom almaya korkan insanlar var .

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Önceki nesiller bu konuları çok saklı tuttu zamanı gelince ufak ufak anlatılırdı

Şimdi ise anlatılmıyor ve bi o kadar sıkılmıyor
Sosyal medya kötü yönde etkiliyor be bilinçsizlik yüzünden tecavüz arttı özellikle aşk ı memnu denen dizi çok zarar verdi

Reaksiyon puanı
16,128
Memleketin her yerinde Çoşkunlar,Nuri Alçolar kayniyor?
Naber tatli kiz bak sari kola çok güzel içsene!

Livia sas Junius

Profesör
Reaksiyon puanı
1,561
egitimle dinle geleneklerle her seyle ice gecmis dolambacli bi denklem bu. bircok sebebin bir sonucu. bireyden basliyor cozumu de. toplum olarak o kafaya ulasmadikca tek basina bir sey degismiyor.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
hahaha Biz Milf`çi olmuşuz ya. Yahu bizim millet düzelmiycek böyle kafayla. Doğru düzgün video bölümü bile seçemiyor herifler. Açsında biraz Cute videolarına bakın Hiç olmazsa Seviyyemiz yükselir.

arruabarrena

Asistan
Reaksiyon puanı
13
hahaha Biz Milf`çi olmuşuz ya. Yahu bizim millet düzelmiycek böyle kafayla. Doğru düzgün video bölümü bile seçemiyor herifler. Açsında biraz Cute videolarına bakın Hiç olmazsa Seviyyemiz yükselir.
Cute hiç sarmıyo hocam ya :) nedense herkes kendınden büyük kadınlara ilgi duyuyor

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,761
türkiyede özellikle cinsellik anlamında büyük bir abartı ve tabu var
Tabu var senin dediğin tabu anadolu şehirlerinden gelenler ile hala o şehirlerde yaşayan insanların genelinde geçerli olan bir durum. Sevgilisi olup öpüşmeyi bilmeyen eğer iki tarafta razıysa yapmasını bilmeyen yok çoğunlukta.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Benim neslimde de bu eğitimler yoktu ama hiçbirimiz de yok diye sapık olmadık. Beni ve benim kültürüm sonrasını bozan bir çok şey var.
Bizde bunun adı mehmet ali erbildi, şimdi kerimcan durmaz. Eskiden biz utanırdık kızlarla konuşmaya, şimdi 18 yaşında kız cinsel hayatını youtube kanalına konu ediyor. Striptiz'i sadece filmlerde gördüm ki yaş almıştım o zamanlar. Şimdi izmirde istanbulda striptiz barları var. Dans eden dansçılar çalışan değil tamamen gelen müşteriler. Bir anda erkeği de kızıda soyunuyor herkesin önünde dans ediyor nerede kaldı ahlak, örf, adet, utanma ?
Yanlış anlamayın kıyafetle dans etsin, neden neredeyse anadan üryan ? Onuda geçtim toplumda erkeğin aksiyonlarını, elinin kiri diye tanımlayan bir kesim var ve hepsinden rezili ise onlar.

Sanat adı altında yapılan sapkınlıkların haddi hesabı yok. Sanat yapacaksan çık dağa resim çiz, müzik üret, keman çal. Orda burda yaptığın striptizi gören yeğenin, kuzenin ne olacak yarın ? Şimdi burda nû şekilde dans etmeyi çağdaşlık, uygarlık olarak tanımlayan da çıkarsa şaşırmam. Uygarlık istiyorsanız gidin spartacus falan izleyin o zaman. Yakın zamanda sitenin yönetim kadrosu da 2 tane garip kızla video çekti. Şahsen yönetimden, bu tarz kişilerin isimlerinin bile ne forumda ne y.kanalında yer vermemesi gerektiğini düşünüyorken hit almak için röportajını bile uygun bulamadım.

Son düzenleme:

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Vine ile ilgili bir video. Türkiye ve Dünyanın her yerinde, yerel televizyonlar kültürün değişmesine yol açar. Evet sdn bir tv kanalı değil ama bilindik surat koyup click almak doğru birşey olsa bile o ikisi ile yakıştıramadım. Şahsi fikrim bu herkes katılmayabilir.

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,908
İnsanlar sandığınız kadar cahil değil.

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,761
Vine ile ilgili bir video. Türkiye ve Dünyanın her yerinde, yerel televizyonlar kültürün değişmesine yol açar. Evet sdn bir tv kanalı değil ama bilindik surat koyup click almak doğru birşey olsa bile o ikisi ile yakıştıramadım. Şahsi fikrim bu herkes katılmayabilir.
Videoyu merak ettim linki var mı? Ya da videonun başlığı nedir?

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
@fake,

Bende bulamadım videoyu, ya da kaldırılmış. Videonun resminde taşkın merve, ve damla bişey vardı.