Haksızlığa karşı geldiğim için işimden oldum

Umutgs1905

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
27
Çalıştığım iş yerinde işletme müdürü bana dahil herkese kötü davranıyordu canımı sıkma vs sen benim kim olduğunu bilmiyorsun diye konuşuyordu bende insan kaynaklarını arayıp şikayete bulundum beni servisten çekip arkaya aldı en sonda işime son verildi iyi hakkını arayan insanlara böyle yapıyor İşte

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Geçmiş olsun hocam , çalıştığınız yer a101- bim falan mı acaba , genellikle müdürler orada o tarz davranıyor.. şikayet et derim

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
kurumsal bir yer sandım , geçmiş olsun tekrardan başka iş bulursun

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Eğer böyle bir durumda işten haksız yollarla çıkartıldığınızı düşünüyorsanız iş mahkemeleri çoğu zaman işçiden yanadır. Sus pus oturmamanızı tavsiye ediyorum.

Byilmaz91

Asistan
Reaksiyon puanı
133
"Bu ülkede yapılan hiçbir iyilik cezasız kalmaz." Bu sözü aklımıza kazımalıyız, senin adına çok üzüldüm dostum. Umarım bu ardından kapanan kapılar, sana gelecek vaat edecek olan yeni kapıların açılmasına vesile olur.

Umutgs1905

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
27
Eğer böyle bir durumda işten haksız yollarla çıkartıldığınızı düşünüyorsanız iş mahkemeleri çoğu zaman işçiden yanadır. Sus pus oturmamanızı tavsiye ediyorum.

yeni bir iş arıyorum artık

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
Çalıştığım iş yerinde işletme müdürü bana dahil herkese kötü davranıyordu canımı sıkma vs sen benim kim olduğunu bilmiyorsun diye konuşuyordu bende insan kaynaklarını arayıp şikayete bulundum beni servisten çekip arkaya aldı en sonda işime son verildi iyi hakkını arayan insanlara böyle yapıyor İşte

Durumu bilmediğimiz için ne desek afaki kalır ancak işletme müdürünü ik şikayet etmek pek akılcı olmamış ne bekliyordun ki? Hadi yazılı olsa kanıtlarsın mailden falan uslubu vs. de sözlü blgilendirmenin karşılığı olmaz maalesef. Umarım birilerinin gazına gelip de sen sözcü olmamışsındır o daha can yakıyor.

Umutgs1905

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
27
Durumu bilmediğimiz için ne desek afaki kalır ancak işletme müdürünü ik şikayet etmek pek akılcı olmamış ne bekliyordun ki? Hadi yazılı olsa kanıtlarsın mailden falan uslubu vs. de sözlü blgilendirmenin karşılığı olmaz maalesef. Umarım birilerinin gazına gelip de sen sözcü olmamışsındır o daha can yakıyor.
Haksızlığa gelemiyorum ben herkese azarlıyor kendi aramızda da konuştuk bunu biz abi arkadaşlar ile böyle olmaz dedik affedersin köle değiliz biz

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
Haksızlığa gelemiyorum ben herkese azarlıyor kendi aramızda da konuştuk bunu biz abi arkadaşlar ile böyle olmaz dedik affedersin köle değiliz biz
Haksızlığa gelememek tabi ki erdemli bir davranış ancak maalesef ev kirası, kk borçları , krediler bu konularda on kez düşünmemize neden oluyor yaşın kaç bilmiyorum ama zamanla sende öyle olacaksın.

Umutgs1905

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
27
Haksızlığa gelememek tabi ki erdemli bir davranış ancak maalesef ev kirası, kk borçları , krediler bu konularda on kez düşünmemize neden oluyor yaşın kaç bilmiyorum ama zamanla sende öyle olacaksın.
Yaşım 30 benim abi sizde hakılsınız tabi iş arıyorum hala. ?

Livia sas Junius

Profesör
Reaksiyon puanı
1,561
ufak şeylerse fevri tepkiler vermemek daha iyi. üzerine alınmayacaksın. çok uç şeyler yaşandıysa zaten parayı düşünmezsin o an. davaya kadar gidiyor mobbing gibi şeyler.

bir de hizmet sektörü, yeme içme özellikle turizm ömür törpüsü. elinde başka alternatif varsa bir daha bulaşma bile bence. sadece kendin işleteceksen yap derim o işleri. ben de uzun süre barmaid ve garson olarak çalıştım. gram huzur bulmadım fazla fazla maddi getirisine rağmen. çareyi o işleri bırakmakta buldum.

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Zamanında banada aynısı oldu bir olaydan dolayı ayaklandık konuşmak için patronun yanına gittik birde baktım ki hepsi süt dökmüş kedi gibi kıvranıyor bende geri adım atmadım ve 1 hafta sonra kovuldım

Ama durmadım işyeri sahibini buldum ve müdürün sırlarını (yaptığı hırsızlık ve haksızlıkları) anlattım 2 arkadaşım da şahit oldular ve 3 ay sonra sahibi müdürü ve şefi kovdu içim rahat şimdiki müdürleri çok iyi ve çalışıyor arkadaşlarım

Tabi ben başka iş buldum

Umutgs1905

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
27
Zamanında banada aynısı oldu bir olaydan dolayı ayaklandık konuşmak için patronun yanına gittik birde baktım ki hepsi süt dökmüş kedi gibi kıvranıyor bende geri adım atmadım ve 1 hafta sonra kovuldım

Ama durmadım işyeri sahibini buldum ve müdürün sırlarını (yaptığı hırsızlık ve haksızlıkları) anlattım 2 arkadaşım da şahit oldular ve 3 ay sonra sahibi müdürü ve şefi kovdu içim rahat şimdiki müdürleri çok iyi ve çalışıyor arkadaşlarım

Tabi ben başka iş buldum
Sözcü olarak ben konuştum işletme müdürü ile bu davranış biçimi hoş değil diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

ufak şeylerse fevri tepkiler vermemek daha iyi. üzerine alınmayacaksın. çok uç şeyler yaşandıysa zaten parayı düşünmezsin o an. davaya kadar gidiyor mobbing gibi şeyler.

bir de hizmet sektörü, yeme içme özellikle turizm ömür törpüsü. elinde başka alternatif varsa bir daha bulaşma bile bence. sadece kendin işleteceksen yap derim o işleri. ben de uzun süre barmaid ve garson olarak çalıştım. gram huzur bulmadım fazla fazla maddi getirisine rağmen. çareyi o işleri bırakmakta buldum.
Ben komi olarak başladım garson oldum dedikleriniz yüzde yüz katılıyorum

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Sözcü olarak ben konuştum işletme müdürü ile bu davranış biçimi hoş değil diye
konuştum birkaç kez olmadı sonkez konuştum işimden oldum suçum olmadığığ halde kavga iyi birşey değil ama dişlerini ağzına dökecektim

Umutgs1905

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
27
konuştum birkaç kez olmadı sonkez konuştum işimden oldum suçum olmadığığ halde kavga iyi birşey değil ama dişlerini ağzına dökecektim
O değilde işletme müdürü bölge müdürü bile benle konuştu haksız çıktım beni savunacağına müdürü savundu gıcık oldum

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bu tip insanlarla teröristler aynı kefede benim için boşuna oksijen tüketiyorlar ülke genelinde birkaç tetikçi sallandıracak bunları meydanda bu tiplerin anca öyle aklı başına gelir.Böyle insanlardan hiç kimseye hayır gelmez.

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,909
İşi bilmeyen yöneticiler hep azar ile yönetmeye çalışırlar. Küçük işletmelerde de böyle bilgisiz ve becerriksiz yöneticilere çok rastlanır. Öyle biriyle çalışmak zorunda kalmak insanı daha çok yıpratır. Ayrılmış olman senin için daha hayırlı.