Kırmızı ışık ihlali yapılmış!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Glif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Glif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Selam herkese,
Bana 2 gün önce postaneden kırmızı ışığı geçtiğime dair ceza geldi. Bende şaşırdım. 1 2 hafta önce olduğu için bu olayı tam net hatırlamamakla birlikte olayı ışığa yakın olmamdan dolayı ve hızımın stabil olması nedeni ile duramadım. 1 ya da 2 saniye geçtikten sonra geçmiş olabilirim. Brlki o hızda dursam arkadaki arabalarada ani durmadan dolayı kaza olma olasılığıda olabilirdi. Ayrıca postanın getirdiği cezada bana hiç bir görsel fotograf sunmadılar. Yani bir kanıt yok sadece ceza kağıdı var. Bu durum saçma değil mi? Akıllı bir insan zaten kırmızı ışıkta neden geçsin? Nasıl uyuz oldum ya. Kafasına göre ceza yazıyorlar. Çıldıracam. Bu arada cezayıda ödedim. Daha 13 günü vardı.

Son düzenleme:

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
İtiraz edebilirdin hocam , bazen plakalar karışıyor geçmiş olsun

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,908
İtiraz edersin tabii ki, ama kırmızı yanmadan önce sarı yanar ve hızını ona göre ayarlaman gerekirdi. Şikâyet te edilmiş olabilirsin.

Glif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
İtiraz edersin tabii ki, ama kırmızı yanmadan önce sarı yanar ve hızını ona göre ayarlaman gerekirdi. Şikâyet te edilmiş olabilirsin.
Şikayet edilmesem yazılmayacakmıydı o zaman. Ben bu sistemi çözemedim. Ama millet haklıymış. Ben kurallara dikkat ettiğim halde yaranılamıyor demekki. İsyan edenlere kızardım hep abi kesin geliyor yani ceza kaçışın yok. Bir yerden alıyorlar ben bunu anladım. Hakkımı tek kuruşuna kadar helal etmiyorum ben burdanda duyrulur. Her kim kestiyse cezayı kuruşu kuruşuna çıksın tez zamanda... Amin....

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
Selam herkese,
Bana 2 gün önce postaneden kırmızı ışığı geçtiğime dair ceza geldi. Bende şaşırdım. 1 2 hafta önce olduğu için bu olayı tam net hatırlamamakla birlikte olayı ışığa yakın olmamdan dolayı ve hızımın stabil olması nedeni ile duramadım. 1 ya da 2 saniye geçtikten sonra geçmiş olabilirim. Brlki o hızda dursam arkadaki arabalarada ani durmadan dolayı kaza olma olasılığıda olabilirdi. Ayrıca postanın getirdiği cezada bana hiç bir görsel fotograf sunmadılar. Yani bir kanıt yok sadece ceza kağıdı var. Bu durum saçma değil mi? Akıllı bir insan zaten kırmızı ışıkta neden geçsin? Nasıl uyuz oldum ya. Kafasına göre ceza yazıyorlar. Çıldıracam. Bu arada cezayıda ödedim. Daha 13 günü vardı.
Kim yazmış cezayı trafik gönüllüsü falan olmasın