W10 Şifremi kabul etmiyor

TEKNOFORUM06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunlarda fps arttırabilmek için bir yazı gördüm ve uyguladım yazıda çalıştır>msconfig>hizmetler>tüm microsoft hizmetleri gizleyin ve gereksiz bulduğunuz programları kapatın diyordu ben tüm microsoft programlarını devredışı bıraktım ve tamamladim bende bilgisayari yeniden başlatmami istedi yeniden başlattığımda win10 şifremi girdim fakat hatalı olduğu söyledi şifremi sıfırlamak istedim fakat birkaç saniye sonra tekrar aynı yere geri döndü pc yi nasıl açabilirim lütfen yardımcı olun

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Güvenli modda başlat ve şifreyi kaldırmayı dene

TEKNOFORUM06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nasıl güvenli modda başlatabilirim

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Güvenli Mod için bilgisayar açılırken F8 tuşuna basın
Bilgisayarınız kapalıysa başlatın ve açılış sırasında Windows logosunu görmeden önce F8 tuşuna basın

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,460
Bilgisayar şifresini değil bilgisayarı açtığınız hesabın şifresini girin olucaktır.

TEKNOFORUM06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
F8 e bastığımda iki seçenek var
Sata:3M-ST3500418AS
CDROM:3S-HL-DT-ST DVDRAM GH22NS
olarak ikisinde de başlaydım fakat yine aynı durum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayar şifresini değil bilgisayarı açtığınız hesabın şifresini girin olucaktır.
Tamamdır deniyorum

Kullanıcı adı veya parola hatasını yine alıyorum

Oyunlarda fps arttırabilmek için bir yazı gördüm ve uyguladım yazıda çalıştır>msconfig>hizmetler>tüm microsoft hizmetleri gizleyin ve gereksiz bulduğunuz programları kapatın diyordu ben tüm microsoft programlarını devredışı bıraktım ve tamamladim bende bilgisayari yeniden başlatmami istedi yeniden başlattığımda win10 şifremi girdim fakat hatalı olduğu söyledi şifremi sıfırlamak istedim fakat birkaç saniye sonra tekrar aynı yere geri döndü pc yi nasıl açabilirim lütfen yardımcı olun
Önerebileceğiniz başka birşey var mı microsoft uygulamalarını kapattigim için ne girebiliyorum ne de şifremi değiştirebiliyorum çözüm format mıdır

Son düzenleme:

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Bu tarz yapılan ayarlar hiçbir zaman işe yaramıyor üçüncü parti yazılımlarda çok işe yaramıyor bir kaç fps belki ama öyle yüksek fps derğerlerine çıkamazsın microsoft hizmetlerini kapattığın için giriş yapamıyor olabilirsin güvenli mod'da da açamıyorsan tek çare format..

TEKNOFORUM06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
YARDIMCI OLAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SORUNU ÇÖZMEK ÜZEREYİM ALLAH RAZI OLSUN İYİ AKŞAMLAR

TEKNOFORUM06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarı açtığımızda karşımıza win10 parola gireceğimiz ekran çıkıyor bu ekranın sağ altında bilgisayarımızı uyku,kapatma,yeniden başlatma seçenekleri karşımıza çıkıyor shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlata tıklıyoruz daha sonra bu bölümden sorunları gideriyoruz ben bilgisayarımı sıfırlayarak bu sorunu çözdüm