Realme'nin kablosuz kulaklıkları olan Realme Buds Air Neo'nun görüntüleri

Bu konuyu okuyanlar

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,853
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,303
Puanları
113
Yaş
39
Geçen yılın sonlarında Realme X2'nin piyasaya sürülmesiyle birlikte, Çin OEM Realme, AirPod benzeri bir gerçek kablosuz kulaklık çifti olan Realme Buds Air'i piyasaya sürdü. Yeni kulaklıklar rekabetçi bir fiyatla piyasaya sürülürken, yine de mükemmel ses çıkışı ve bir dizi kullanışlı özellik sunuyor. Realme Buds Air, ülkede anında bir başarı elde etti ve şirketin şimdi Realme Buds Air Neo adlı başka kablosuz kulakiçi ile yeni popülerlikten para kazanmaya çalıştığı görülüyor.

Tayvan Ulusal İletişim Komisyonu'nda (NCC) son zamanlarda yapılan bir listeye göre Realme, Realme Buds Air'in daha bütçeye uygun bir çeşidi olan Realme Buds Air Neo'yu başlatmak için hazırlanıyor. Sertifika listesi yaklaşmakta olan kulakiçi kulaklıklar hakkında somut bir bilgi vermese de, tasarımlarına net bir şekilde bakıyoruz.

Realme-Buds-Air-Neo-1.jpg
Realme-Buds-Air-Neo-3.jpg

Çoğunlukla, Realme Buds Air Neo, aynı Apple tasarımıyla çok benziyor, ancak bazı küçük farklılıklar var. Örneğin, görüntülerdeki şarj kablosu, Realme Buds Air'deki USB Type-C bağlantı noktasından farklı olarak, gelecek kulaklıkların şarj için bir mikro USB bağlantı noktasına sahip olacağını ortaya koyuyor. Bu maliyet düşürücü önlem, Realme Buds Air Neo'nun selefinden biraz daha uygun fiyatlı olabileceğine inanmamıza neden oluyor.

:: Realme Buds Air Neo tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz?
 

Kadir Ortakaya

Asistan
Katılım
29 Ağustos 2019
Mesajlar
233
Reaksiyon puanı
171
Puanları
43
Şu sıra bundan piyasaya sürmeyeni dövüyorlar sanırım. :D
 

DKN NZY

Rektör
Katılım
18 Mart 2018
Mesajlar
13,933
Reaksiyon puanı
10,146
Puanları
113
Yaş
25
Apple özentiliğinden nefret ediyorum bi özgün tasarım yapsınlar artık
 
Üst