Video çekimi için telefon önerisi?

ibonline1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba sevgili shiftdelete dostları.

Youtube ve instagrama video içeriği üretmekteyim. Şuan iphone 6s 64 gb cihazım var ama bazı sorunlarından dolayı değiştirmeye karar verdim. Dslr ye para veremeyeceğim o yüzden başlangıç akıllı cihaz ile yürümek istiyorum.

Öncelikle video çekimlerinde harici mikrofon, Gimbal, harici ışık ve lens kullanıcam. Hepsi mevcut şuan. Sinema lensi bile.

Buna dayanarak 2500 ₺ ye kadar hangi cihazı önerirsiniz?

Redmi note 8 Pro ( Sıfır )
Mi9T ( Garantisiz )
Oppo ( hangi modeli? )
GM ?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Merhaba sevgili shiftdelete dostları.

Youtube ve instagrama video içeriği üretmekteyim. Şuan iphone 6s 64 gb cihazım var ama bazı sorunlarından dolayı değiştirmeye karar verdim. Dslr ye para veremeyeceğim o yüzden başlangıç akıllı cihaz ile yürümek istiyorum.

Öncelikle video çekimlerinde harici mikrofon, Gimbal, harici ışık ve lens kullanıcam. Hepsi mevcut şuan. Sinema lensi bile.

Buna dayanarak 2500 ₺ ye kadar hangi cihazı önerirsiniz?

Redmi note 8 Pro ( Sıfır )
Mi9T ( Garantisiz )
Oppo ( hangi modeli? )
GM ?
Oppo'nun 2500'e adam akıllı telefonu yok ki bütçene göre A9 2020 var ama onun yerine RN8 Pro almak daha mantıklı
beklerim dersen Realme ülkemize gelecek X2 ve XT modellerini tanıtacak X2'yi beklemeni öneririm GSM Arena'da inceleme videosu var XT de güzel model ama X2 varken ben şahsen almam
Mİ9T kesinlikle öneririm ben kullanıyorum tasarımı ekran kasa oranı kamerası donanımı her şeyi dört dörtlük bir telefon bende İPhone 5s'ten geçtim

ibonline1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam mi9T video açısından 6s den daha iyi sonuç verir diyorsunuz doğru mu ?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Hocam mi9T video açısından 6s den daha iyi sonuç verir diyorsunuz doğru mu ?
hocam ben 1,5 aydır kullanıyorum gayet memnunum bu arada piline değinmeyi unuttum yoğun kullanımda 1 günü rahat çıkarıyor günde 1 kere şarja takıyorum hatta ertesi gün takıyorum diyebilirim
Sürekli foto ve video çeken biri değilim video performansı nasıl bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim ki kamerası çok iyi Sony sensörü kullanıyor video performansını elektronik mağazaya gidip test etmenizi öneririm
@Görkem Say hocam Mİ9T'nin video deneyimi nasıl ?

Son düzenleme:

ibonline1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Oppo'nun 2500'e adam akıllı telefonu yok ki bütçene göre A9 2020 var ama onun yerine RN8 Pro almak daha mantıklı
beklerim dersen Realme ülkemize gelecek X2 ve XT modellerini tanıtacak X2'yi beklemeni öneririm GSM Arena'da inceleme videosu var XT de güzel model ama X2 varken ben şahsen almam
Mİ9T kesinlikle öneririm ben kullanıyorum tasarımı ekran kasa oranı kamerası donanımı her şeyi dört dörtlük bir telefon bende İPhone 5s'ten geçtim

Video çekimi için 6s den daha iyi olduğunu söyleyebilir misiniz hocam? Filmmic pro ve Gimbal kullandığımızı varsayarsak?

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
Telefonu sabit bir yerde tripod ile çekecekseniz çok sorun olmaz ancak hareket halinde çekecekseniz üzebilir zira 9T ve RN8 Pro'da OIS yok.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Video çekimi için 6s den daha iyi olduğunu söyleyebilir misiniz hocam? Filmmic pro ve Gimbal kullandığımızı varsayarsak?
bilmiyorum çünkü ben kendi telefonum ile 6s'in video çekimini karşılaştırmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonu sabit bir yerde tripod ile çekecekseniz çok sorun olmaz ancak hareket halinde çekecekseniz üzebilir zira 9T ve RN8 Pro'da OIS yok.
Hocam ona bakılırsa 6S'te de OIS yok
Oppo'nun 2500 tl'ye adam akıllı bir telefonu var mı ?

ibonline1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Hocam Zhiyung Smoot 4 Gimbal sahibiyim. Bunu da göz önünde bulundurarak nasıl bir seçim önerirsiniz? İphone 6s vs Xiomi 8 pro - mi9t ?

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
Video dersen a70 al kesinlikle . Videoda hepsini tokatlar .

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Ois şart bence samsung u sevmem ama bu konuda başarılı

ibonline1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ois şart bence samsung u sevmem ama bu konuda başarılı
hocam Smooth 4 Gimbalım var. Stabilizasyon konusunda problem çekeceğimi sanmıyorum. Bunu düşünerek öneride bulunsaydınız sonuç ne olurdu?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Garantisiz alacaksanız Mi Note 10 alabilirsiniz OnePlus 7 de olur. ama bunlar 2900 civarında bütçeyi biraz aşıyor.

Mİ9T Pro da bulunur. K20 Pro da bulunur bunlarda 855 var ve 4K 60 FPS video kaydı da mevcut.