Oppo Reno mu Xiaomi mi 9 T Mİ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darkrn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darkrn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar oppo Reno teşhir ürünü varmış ondan mı almalıyım yoksa xiaomi 9T mi almalıyım?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Teşhir ürünleri en son alınacak kategoride bile değil.

Bütçenizi tam belirtin ona göre öneri yapılır. Mİ 9T de güzel bir cihaz.

ahmettaha111

Doçent
Reaksiyon puanı
88
Teşir ürün alınmaz ben mi 9t tavsiye ediyorum kullanıyorum da sorunda olursa sorabilirsin

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Arkadaşlar oppo Reno teşhir ürünü varmış ondan mı almalıyım yoksa xiaomi 9T mi almalıyım?
Mİ9T tabiki de bu da soru mu ?
Oppo'yu fiyat politikasından dolayı önermiyorum SD710'lu telefona 4000 tl vermem 2800'e Mİ9T alırım 1200 tl cebimde kalırım o para ile de Mİ Band 4 Amazfit Bip ve JBL ya da Sony kablosuz kulaklık alırdım benim kafa böyle çalışıyor
edit: Mİ9T'yi 2800 tl'ye aldım

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
2500-2900 TL bandında bir cihaz arıyorum kamerası cihaz performansı vs çok iyi olmasını istiyorum bir de mi 9t nin kamerası çok iyi midir
iyidir çünkü ben 1,5 aydır kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim bu arada ben İPhone 5s'ten geçtim çağ atladım desem yeridir
bütçene göre alabileceğin en iyi telefon Mİ9T'dir eğer ekran kalitesi senin için önemli değilse RN8 Pro da işini görür onun da Mİ9T'den aşağı kalır bir yanı yok ülkemizde resmi olarak satışa sunulsa ben Realme X2 önerirdim RN8 Pro yerine ben o telefonu alırdım

EmreGndmr

Doçent
Reaksiyon puanı
686
iyidir çünkü ben 1,5 aydır kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim bu arada ben İPhone 5s'ten geçtim çağ atladım desem yeridir
bütçene göre alabileceğin en iyi telefon Mİ9T'dir eğer ekran kalitesi senin için önemli değilse RN8 Pro da işini görür onun da Mİ9T'den aşağı kalır bir yanı yok ülkemizde resmi olarak satışa sunulsa ben Realme X2 önerirdim RN8 Pro yerine ben o telefonu alırdım
Abicim sana Android 10 geldi mi yahu? Beklediğimden değil meraktan...Herhangi bir değişme olacak mı?

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Teşhir ürününde ghost screen olma olasılığı çok yüksek, sürekli ekranları açık ve genelde de aynı şeyde sabit. Bir de bataryasında da sorun çıkar, sürekli şarjda kaldığı için. Teşhir ürünü almak hiç mantıklı olmaz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
2500-2900 TL bandında bir cihaz arıyorum kamerası cihaz performansı vs çok iyi olmasını istiyorum bir de mi 9t nin kamerası çok iyi midir
Garantisiz alırsan Mİ9T Pro, Mİ Note 10, OnePlus 7

Garantili Meizu 16TH, Mİ9T alınabilir garantili modeller açıkçası aklıma gelmiyor.

Mİ9T kamerası iyidir. @görkem Say kullanıyor.