darkrn
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar oppo Reno teşhir ürünü varmış ondan mı almalıyım yoksa xiaomi 9T mi almalıyım?
Arkadaşlar oppo Reno teşhir ürünü varmış ondan mı almalıyım yoksa xiaomi 9T mi almalıyım?
Bencede haklı ama illada bunlardan birini alcam diyorsan Mİ 9t yi al.Ben teşhir ürünü almazdım.
Mİ9T tabiki de bu da soru mu ?Arkadaşlar oppo Reno teşhir ürünü varmış ondan mı almalıyım yoksa xiaomi 9T mi almalıyım?
iyidir çünkü ben 1,5 aydır kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim bu arada ben İPhone 5s'ten geçtim çağ atladım desem yeridir2500-2900 TL bandında bir cihaz arıyorum kamerası cihaz performansı vs çok iyi olmasını istiyorum bir de mi 9t nin kamerası çok iyi midir
Abicim sana Android 10 geldi mi yahu? Beklediğimden değil meraktan...Herhangi bir değişme olacak mı?iyidir çünkü ben 1,5 aydır kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim bu arada ben İPhone 5s'ten geçtim çağ atladım desem yeridir
bütçene göre alabileceğin en iyi telefon Mİ9T'dir eğer ekran kalitesi senin için önemli değilse RN8 Pro da işini görür onun da Mİ9T'den aşağı kalır bir yanı yok ülkemizde resmi olarak satışa sunulsa ben Realme X2 önerirdim RN8 Pro yerine ben o telefonu alırdım
Hayır gelmediAbicim sana Android 10 geldi mi yahu? Beklediğimden değil meraktan...Herhangi bir değişme olacak mı?
Garantisiz alırsan Mİ9T Pro, Mİ Note 10, OnePlus 72500-2900 TL bandında bir cihaz arıyorum kamerası cihaz performansı vs çok iyi olmasını istiyorum bir de mi 9t nin kamerası çok iyi midir