63.01 TL ile neler alınır?

Kaan Omurtak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Steam’de 63.01 TL cüzdan bakiyem var. Sistemim:
Intel Celeron J3060 1.6 GHz işlemci
Intel HD Graphics 576 MB ekran kartı
4 GB 1600 MHz RAM

Yukarıdaki sisteme göre oyun tavsiye eder misiniz? (CoD, BF, GTA tarzı oyunları severim. Tabi ki daha farklı türlerden oyunlar da önerebilirsiniz.)

Emir Aydın

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,635
Mirrors Edge bakabilirsin.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
O sistemle oyun oynamak zor.
@KimBuGamzeli 'nin de yazdığı gibi o sistemle oyun oynamak zor. Bende şu an bu sisteme yakın bir bilgisayara sahibim. Senin için en iyisi PC' yi satıp para ekleyerek ya PS4 ya da yeni PC almak.
Eğer şu an için PC değiştiremiyorsan;
  • Steam;
  • CS:GO
  • PayDay2 (Kasabilir)
  • Garry's Mod (GMod) (Eğer arkadaşın varsa)
  • Don't Starve Together (Eğer arkadaşın varsa) (Kütüphanemde var ama oynamadığım için sisteme göre nasıl çalışır bilmiyorum)
  • ETS 2 (Ben zamanında 5 FPS ile oynuyordum, çekmek istersen sen bilirsin. :) )
  • Half-Life 2 Multiplayer (Belki dalga geçiyor gibi düşünebilirsin ama cidden güzel oyun) (Hikaye Modunuda Oynayabilirsin Tabii Ama Beni Baydı Bir Yerden Sonra)
  • Epic Games;
  • Surviving Mars (Beleşe verdiler Epic'de bir ara. Aynı yapımcının aynı mantıkta ama teması şehir kurmak olan oyununa sahibim, FPS düşüşleri oluyordu ama zaten bugüne kadar benim gibi düşük seviyeli bir bilgisayar ile idare ettiysen pek umrunda olmuyor. İnternetim gelsin bunu oynamak için can atıyorum.)
  • Benim aklıma gelen şu anlık bu kadar, eğer aklıma gelirse daha sonra buraya eklerim, senin oyun zevkelerinden biraz fazla çıktım ama ne yapalım, düşük PC düşük kategori. :(