• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

2000TL telefon önerisi

2000-2200 bandında kamera ekran ve pil bakımından ön planda model önerilerinizi bekliyorum aklımda şimdilik samsung a50 ve m30s var xiaomi önermeyin bazı sebeplerden dolayı almam önerilerinizi bekliyorum

2000-2200 bandında kamera ekran ve pil bakımından ön planda model önerilerinizi bekliyorum aklımda şimdilik samsung a50 ve m30s var xiaomi önermeyin bazı sebeplerden dolayı almam önerilerinizi bekliyorum
Samsung'un A ve M serisi alınmaz aynı şey Huawei için de geçerli bu iki markanın sadece amiral gemisi modelleri parasının hakkını veriyor
Xiaomi tarafında RN8 Pro öneririm hayırdır nedir senin Xiaomi önermememiz için o bazı sebepler ?

Samsung'un A ve M serisi alınmaz aynı şey Huawei için de geçerli bu iki markanın sadece amiral gemisi modelleri parasının hakkını veriyor
Xiaomi tarafında RN8 Pro öneririm hayırdır nedir senin Xiaomi önermememiz için o bazı sebepler ?
Öyle ama Xiaomi istemiyorsa ve a50 vs m30s derse ben m30s öneririm.

Sdn m30s incelemesi:

Xiaomi alınmayacaksa M30S öneririm. Özel bir neden yoksa Xiaomi'ye şans vermenizi öneririm. Şuan Redmi Note 8 Pro kullanıyorum, arkadaşımın A50'siyle karşılaştırınca neredeyse her konuda daha iyi.

1500 TL civarı arıyorsanız Casper P3 düşünülebilir. Eğer 2000' e yakın ise Redmi Note 8 Pro öneririm.