• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yeni telefon?

merveyldrm08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 5 yıllık bir note5 im var. Hala çok memnunum. Ama beni yarı yolda bırakacak diye korkuyorum. 2 bin- 3 bin lira bütçem var. Ne alabilirim.

merveyldrm08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
okuyorum hep bunlar geliyor. Ama bu telefondan aldığım verimi ondan alabilir miyim ?

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
okuyorum hep bunlar geliyor. Ama bu telefondan aldığım verimi ondan alabilir miyim ?
yani şimdi bir sürü kişi daha bu telefonları önerecek, şahsi fikrim ben almazdım almadım da ama alanı da üzecek telefonlar değil. tam ekran deneyimi yaşamak isterseniz mi9t öneririm güzel telefondur. verim konusu da tabi ki güncel cihazlar daha iyi verim alırsınız :p

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
s10e kullanıyorum tabi şuanki fiyatı bütçenizden biraz fazla, ve batarya konusunda önerdiğim telefonlar çok daha iyidir kıyaslarsak. :)

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
çok yüksek fiyatlarda şuan :(
malesefff :( ben de bi miktar kredi çekip o şekilde aldım 4200tl gibi bir fiyata. bence mi9t alın, albenili bir cihaz :) ben büyük ekran sevmediğim için s10e aldım bu arada, başlarda yine büyük gelmişti ama şuan çıkan telefonlar hep kocaman ekranlara sahip :D

merveyldrm08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben büyük ekran seviyorum. Sorun olmaz benim için. Mi 9t de kameranın bozulma ihtimalinden korkuyorum.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Memnunsanız ve daha yarı yolda bırakmamışsa Note 5 ile devam edin derim (sizin için Note 5 artık iş görmez olduğu zaman mi 9T gibi cihazların üstüne cihazlar çıkmış olacak ve o cihazları alarak daha uzun süreler telefon alma derdiniz olmaz, benim halen daha 6s+ kullanmamdaki en büyü sebep bu mesela).

Tapduknl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Budgetinze göre akıllı telefon görevini yerine getirecek marka bana görede mi9t. Ben hollandada kalıyorum. Burada henüz pek popüler olmamasına rağmen şahsen çinden iki defa Xiaomi sipariş edip deneyimledim ve çok memnun kaldım.
Mi9t yada note 8 (pro) tavsiye ederim, ama Note 5’in de bi süre daha işinizi göreceğine inanıyorum.

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
Redmi note 8 pro amiral gemisi kıvamında telefon

Tttunahan

Profesör
Reaksiyon puanı
3,014
Bende a70 düşünüyorum ama eskimeye başlaması ve samsungun güncelleme sıkıntılarını düşünüyorum.
Orta segmentin eskimemesi pek mümkün değil zaten orta segmentte hangi telefonu alırsan al 1 sene sonra eskimeye başlıyor ben a70 alırdım kamerası gayet tatminkar tasarımı güzel ekranı çok iyi bataryası 4500 mah 1 günü dolu dolu çıkaracaktır

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
siz ne kullanıyorsunuz?
Ben Mİ9T kullanıyorum bundan önce 5 sene İPhone 5s kullandım şunu açıkça söyleyebilirim ki büyük bir sıçrama geçirdim çağ atladım diyebilirim
önerilerime gelirsek ben Mİ9 Lite öneriyorum bence size beyaz Mİ9 Lite çok yakışacaktır RN8 Pro da öneririm fakat ekran ve malzeme kalitesi olarak Mİ9 Lite daha iyi pop-up kamera istemeyeceğinizi tahmin ettiğim için Mİ9T önermiyorum eksi yanlarından biri de micro sd girişi yok
edit: bende ablamı Xperia XA'dan Mİ9 Lite'a geçirmeyi planlıyorum bana güvenin gidin mediamarkt'ta elinize alın inceleyin premium havası hissedeceksiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende a70 düşünüyorum ama eskimeye başlaması ve samsungun güncelleme sıkıntılarını düşünüyorum.
Düşünmeyin çünkü Samsung'un A ve M serisi rezalet hem cihazının arkasında durmuyor (güncelleme bakımından vs.) hem de parasının hakkını vermiyor o yüzden Samsung alacaksanız tercihinizi S veya Note serisinden yana yapmanızı öneririm şayet bütçeniz buna el vermiyor o halde Xiaomi'ye yönelmenizi öneririm
Aynı durum Huawei içinde geçerli amiral gemisi modelleri dışındakiler çöp

Son düzenleme:

Tttunahan

Profesör
Reaksiyon puanı
3,014
Ben Mİ9T kullanıyorum bundan önce 5 sene İPhone 5s kullandım şunu açıkça söyleyebilirim ki büyük bir sıçrama geçirdim çağ atladım diyebilirim
önerilerime gelirsek ben Mİ9 Lite öneriyorum bence size beyaz Mİ9 Lite çok yakışacaktır RN8 Pro da öneririm fakat ekran ve malzeme kalitesi olarak Mİ9 Lite daha iyi pop-up kamera istemeyeceğinizi tahmin ettiğim için Mİ9T önermiyorum eksi yanlarından biri de micro sd girişi yok
edit: bende ablamı Xperia XA'dan Mİ9 Lite'a geçirmeyi planlıyorum bana güvenin gidin mediamarkt'ta elinize alın inceleyin premium havası hissedeceksiniz

Düşünmeyin çünkü Samsung'un A ve M serisi rezalet hem cihazının arkasında durmuyor (güncelleme bakımından vs.) hem de parasının hakkını vermiyor o yüzden Samsung alacaksanız tercihinizi S veya Note serisinden yana yapmanızı öneririm şayet bütçeniz buna el vermiyor o halde Xiaomi'ye yönelmenizi öneririm
Aynı durum Huawei içinde geçerli amiral gemisi modelleri dışındakiler çöp
Yeni çıkan a serileri gayet güzel o kadar da gömmeye gerek yok eskiden kötüydü ama şu yeni çıkan telefonlar gayet güzel

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Yeni çıkan a serileri gayet güzel o kadar da gömmeye gerek yok eskiden kötüydü ama şu yeni çıkan telefonlar gayet güzel
Yeni serinin çok abartıldığını düşünüyorum hocam bir de malzeme kalitesi bana çok dandik geliyor elime aldığımda premium bir his vermiyor. Yeni çıkan telefonlar güzel diyorsun da peki Samsung bu cihazların arkasında duruyor mu parasının hakkını veriyor mu hayır kesinlikle vermiyor eğer Samsung istiyorum ama verdiğim paranın da hakkını versin istiyorum diyorsan S veya Note serisi alınması gerektiğini düşünüyorum fiyat önemli bir faktör fakat orta segment yerine amiral gemisi alınması taraftarıyım

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,801
Ben bu konuda Redmi Note 8 Pro ile girmek istiyorum, ekrani haric herseyi mukemmel. 10 uzerinden 8 alir bence.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
2000-3000 arasında F-P önemliyse RN8 Pro, Amoled ekran önemliyse Mi 9T derim.

Şahsen 2 aya yakın süredir RN8 Pro kullanıyorum ve gayet memnun kaldım...

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Ben bu konuda Redmi Note 8 Pro ile girmek istiyorum, ekrani haric herseyi mukemmel. 10 uzerinden 8 alir bence.
Bende Mİ9T kullanıyorum 1.ayını dolduracak gayet memnunum tavsiye ederim eğer ekrana önem vermeseydim bütçem 2000 tl olsaydı RN8 Pro alırdım

Elindeki telefon yok olana kadar bekle. Yeni bir telefon alma bence. Yapilan şeyler çoğunluk için aynı. Sosyal medya kamera whatsapp.
adam 5 senedir kullanıyorsa ve beklentilerini artık karşılamıyorsa ve bataryası cinnet geçirtiyorsa napsın peki ?
yapılan şeyler için haklısın örnek veriyorum 2000'e RN8 Pro da alsan 7000'e İPhone 11 de alsan yapacakların yine aynı sosyal medya whatsapp pubg vs.

Son düzenleme: