merveyldrm08
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar 5 yıllık bir note5 im var. Hala çok memnunum. Ama beni yarı yolda bırakacak diye korkuyorum. 2 bin- 3 bin lira bütçem var. Ne alabilirim.
yani şimdi bir sürü kişi daha bu telefonları önerecek, şahsi fikrim ben almazdım almadım da ama alanı da üzecek telefonlar değil. tam ekran deneyimi yaşamak isterseniz mi9t öneririm güzel telefondur. verim konusu da tabi ki güncel cihazlar daha iyi verim alırsınızokuyorum hep bunlar geliyor. Ama bu telefondan aldığım verimi ondan alabilir miyim ?
çok yüksek fiyatlarda şuans10e kullanıyorum tabi şuanki fiyatı bütçenizden biraz fazla, ve batarya konusunda önerdiğim telefonlar çok daha iyidir kıyaslarsak.![]()
malesefffçok yüksek fiyatlarda şuan![]()
Xiaomi 300.000 kez açıp/kapatma garantisi veriyor ama teknoloji şans işi.Ben büyük ekran seviyorum. Sorun olmaz benim için. Mi 9t de kameranın bozulma ihtimalinden korkuyorum.
Özellikle pil ve performans olarak çağ atlarsın Mi9T'de.okuyorum hep bunlar geliyor. Ama bu telefondan aldığım verimi ondan alabilir miyim ?
Bende a70 düşünüyorum ama eskimeye başlaması ve samsungun güncelleme sıkıntılarını düşünüyorum.
Orta segmentin eskimemesi pek mümkün değil zaten orta segmentte hangi telefonu alırsan al 1 sene sonra eskimeye başlıyor ben a70 alırdım kamerası gayet tatminkar tasarımı güzel ekranı çok iyi bataryası 4500 mah 1 günü dolu dolu çıkaracaktırBende a70 düşünüyorum ama eskimeye başlaması ve samsungun güncelleme sıkıntılarını düşünüyorum.
Ben Mİ9T kullanıyorum bundan önce 5 sene İPhone 5s kullandım şunu açıkça söyleyebilirim ki büyük bir sıçrama geçirdim çağ atladım diyebilirimsiz ne kullanıyorsunuz?
Düşünmeyin çünkü Samsung'un A ve M serisi rezalet hem cihazının arkasında durmuyor (güncelleme bakımından vs.) hem de parasının hakkını vermiyor o yüzden Samsung alacaksanız tercihinizi S veya Note serisinden yana yapmanızı öneririm şayet bütçeniz buna el vermiyor o halde Xiaomi'ye yönelmenizi öneririmBende a70 düşünüyorum ama eskimeye başlaması ve samsungun güncelleme sıkıntılarını düşünüyorum.
Yeni çıkan a serileri gayet güzel o kadar da gömmeye gerek yok eskiden kötüydü ama şu yeni çıkan telefonlar gayet güzelBen Mİ9T kullanıyorum bundan önce 5 sene İPhone 5s kullandım şunu açıkça söyleyebilirim ki büyük bir sıçrama geçirdim çağ atladım diyebilirim
önerilerime gelirsek ben Mİ9 Lite öneriyorum bence size beyaz Mİ9 Lite çok yakışacaktır RN8 Pro da öneririm fakat ekran ve malzeme kalitesi olarak Mİ9 Lite daha iyi pop-up kamera istemeyeceğinizi tahmin ettiğim için Mİ9T önermiyorum eksi yanlarından biri de micro sd girişi yok
edit: bende ablamı Xperia XA'dan Mİ9 Lite'a geçirmeyi planlıyorum bana güvenin gidin mediamarkt'ta elinize alın inceleyin premium havası hissedeceksiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düşünmeyin çünkü Samsung'un A ve M serisi rezalet hem cihazının arkasında durmuyor (güncelleme bakımından vs.) hem de parasının hakkını vermiyor o yüzden Samsung alacaksanız tercihinizi S veya Note serisinden yana yapmanızı öneririm şayet bütçeniz buna el vermiyor o halde Xiaomi'ye yönelmenizi öneririm
Aynı durum Huawei içinde geçerli amiral gemisi modelleri dışındakiler çöp
Bence tam tersi eskiler her açıdan daha iyilerdi, yeniler de iyi ama f/p olarak onlardan daha iyileri var.Yeni çıkan a serileri gayet güzel o kadar da gömmeye gerek yok eskiden kötüydü ama şu yeni çıkan telefonlar gayet güzel
Yeni serinin çok abartıldığını düşünüyorum hocam bir de malzeme kalitesi bana çok dandik geliyor elime aldığımda premium bir his vermiyor. Yeni çıkan telefonlar güzel diyorsun da peki Samsung bu cihazların arkasında duruyor mu parasının hakkını veriyor mu hayır kesinlikle vermiyor eğer Samsung istiyorum ama verdiğim paranın da hakkını versin istiyorum diyorsan S veya Note serisi alınması gerektiğini düşünüyorum fiyat önemli bir faktör fakat orta segment yerine amiral gemisi alınması taraftarıyımYeni çıkan a serileri gayet güzel o kadar da gömmeye gerek yok eskiden kötüydü ama şu yeni çıkan telefonlar gayet güzel
Aynen. Yeni A serisi Çok iyi değil ama eski a serisinden çok daha iyi.Yeni çıkan a serileri gayet güzel o kadar da gömmeye gerek yok eskiden kötüydü ama şu yeni çıkan telefonlar gayet güzel
Bende Mİ9T kullanıyorum 1.ayını dolduracak gayet memnunum tavsiye ederim eğer ekrana önem vermeseydim bütçem 2000 tl olsaydı RN8 Pro alırdımBen bu konuda Redmi Note 8 Pro ile girmek istiyorum, ekrani haric herseyi mukemmel. 10 uzerinden 8 alir bence.
adam 5 senedir kullanıyorsa ve beklentilerini artık karşılamıyorsa ve bataryası cinnet geçirtiyorsa napsın peki ?Elindeki telefon yok olana kadar bekle. Yeni bir telefon alma bence. Yapilan şeyler çoğunluk için aynı. Sosyal medya kamera whatsapp.