KimBuGamzeli
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,818
Arkadaşlar hiç bir yerde bu özelliğin ne olduğunu ne işe yaradığı hakkında bir bilgiye ulaşamadım. Var mı bilgisi olan? Windows 8.1 Kullanıyorum.
Açık olmalı mı yoksa kapalı mı? Dism ++ ile ayarlar yapıyorum da bu seçenek vardı çünkü.Windows 8, bilgisayarınızı çok hızlı bir şekilde başlatmanızı sağlayan Hiberboot adlı yeni bir özelliğe sahiptir. Hiberboot modu, uyku ve hazırda bekletme modlarının birleşimidir. Windows 8'de, bilgisayarınızı kapattığınızda aslında karma bir hazırda bekletme modunu başlatmaya başlar. PC'nizi bir dahaki sefere başlattığınızda, normal güç açma döngülerinden geçmez, bunun yerine masaüstünü son hazırda bekletme durumundan geri yükler. Çoklu önyükleme sistemlerinde, bu hiberboot modu sorunlara neden olabilir. Neyse ki, Windows 8'de hiberboot'u kolayca devre dışı bırakabilirsiniz.
Kaynakça.
Aktif olmalıdır.Açık olmalı mı yoksa kapalı mı? Dism ++ ile ayarlar yapıyorum da bu seçenek vardı çünkü.
Resmen bu özellik BIOS/MBR yani EFI/UEFI'siz(UEFI Class 0) larda EFI/UEFI şekilde kullanma hissiyatı veriyor.Aktif olmalıdır.