tutarhalil6
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Merhaba bilgisayarımı açtım internet'e bağladım sonra ekran 2 kez siyah olup düzeldi sizce hacklendimmi? Ve bu olay ilk defa oluyor.
Cem Yılmaz'ın dediği gibi kim ne yapsın senin bo*lu hesabını. ?Adamların işi gücü yok senin pc'yi hackliyecekler![]()
Windows'u yeni mi format attınız?
Bilgisayararıma iki tane önem derecesi şiddetli virüs bulaştı sonra oldu.bende de bilgisiyara açılırken kendi kendine cmd ekranı açılıp yazılar çıkınca hacklendim sandım ama malwarebyte kurulu eset ve kaspersky ile taradım herhangi hack izine rastlamadım.. bazen oluyor öyle bir takm güncellemeler yüzünsen sanırım.
Bilgisayarıma bu olay olmadan önce önem derecesi şiddetli 2 tane virüs bulaştı.Windows driver yüklemesi yapmıştır sorun olmaz.
Merhaba bilgisayarımı açtım internet'e bağladım sonra ekran 2 kez siyah olup düzeldi sizce hacklendimmi? Ve bu olay ilk defa oluyor.
[/QUO iyi bi elden geçmesi gerekli
Şimdi ne yapmam gerekiyor virüs programı olarak pcnin kendi virüs programı kullanıyorum ve virüs programı 1 tanesini temizledi dedi sonra virüs programını. Açtım karantinaya alınanlara baktım hiç birşey yoktu.bazen çinli hackerler rondom olarak ele geçirdikleri bilgisayarları ddos saldırısı yapmak için kullanıyorlar... benim başıma gelmez demeyin... her an trafiğinizi kullanabilirler. sonra fbi kapınızı çalarsa ben böyle birşey yapmadım dersiniz... ama çinliler sizin bilgisayar üstünden bu saldırıyı çoktan gerçekleştirmiş olur..
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer virus şüphesi taşıyorsanız computurun iyi bi elden geçmesi gerekli..
Ne abartınız hocam sakin ya bişey olmaz kullanmaya devam edebilirsiniz aynı şekilde.Şimdi ne yapmam gerekiyor virüs programı olarak pcnin kendi virüs programı kullanıyorum
Defender silmiş olabilir. Malwarebytes ile de sistemi (kontrol amaçlı) tam tarama yapabilirsin. Şurada forum için hazırlanan bir rehberimiz mevcut nitekim yüklenen resimler dosya barındırma sitesince kaldırılmış. Buna rağmen Malwarebytes'ın ara yüzü ve kullanımı basittir.Şimdi ne yapmam gerekiyor virüs programı olarak pcnin kendi virüs programı kullanıyorum ve virüs programı 1 tanesini temizledi dedi sonra virüs programını. Açtım karantinaya alınanlara baktım hiç birşey yoktu.
WİNDOWS 10 diz üstüDefender silmiş olabilir. Malwarebytes ile de sistemi (kontrol amaçlı) tam tarama yapabilirsin. Şurada forum için hazırlanan bir rehberimiz mevcut nitekim yüklenen resimler dosya barındırma sitesince kaldırılmış. Buna rağmen Malwarebytes'ın ara yüzü ve kullanımı basittir.
Bu arada kullandığın işletim sistemi hangi Windows sürümü: 7, 8.1, 10?
Son olarak ne yaptın, sorun düzeldi mi?WİNDOWS 10 diz üstü
Şuan durum iyiSon olarak ne yaptın, sorun düzeldi mi?