Mi note 10 fiyatını hak etmiyor. Mi9t pro öneririm.Benim 4000 lira bütçem olsa, 1000 lira daha ekler bunu alırım diye önerim: Xiaomi Mi Note 10 6/128GB Siyah Cep Telefonu (İthalatçı Garantili) note10128gb | Trendyol
Kesin son limit 4000 ise, biraz daha zaman tanıyıp paramı biriktiririm; yine bu telefonu alırım.
Mi note 10 fiyatını hak etmiyor. Mi9t pro öneririm.
Birçok önceliğim var fakat en önemlisi kamera arkadaşlar, ona göre öneri alırsam iyi olur. Teşekkürler.
Mi note 10 kötü bir telefon . Önemli olan kamerada mp değildir . Mi9t pro öneririm
Mi note 10 nun kamerası çok iyi değil ve orta seviye cihaz. Bence fiyatı en fazla 3600tl olmalıydı.Arkadaş önceliği kameraya verdiği için Mi Note 10 önerdim. Yoksa bu fiyat bandında, kamera da çok önemli değilse Mi 9T Pro alınabilir.
İslemci performansı daha iyi ve kamerasıda eşdeğer .Hocam benim de düşüncelerimi etkilediniz. Mi note 10 düşünüyordum. Siz dahil üç kişi de mi 9t pro diyor. Biraz açıklar mısınız, neden Mi 9T Pro almalıyım, mi note 10 neden kötü? Ben de yakın zamanda geçiş yapacağım çünkü.
Mİ9T Pro öneririmBirçok önceliğim var fakat en önemlisi kamera arkadaşlar, ona göre öneri alırsam iyi olur. Teşekkürler.
11 puan fark anlaşılmaz bile . Sd855 mi 730g mi ? Sadece foto çektikten sonra zoom da fark eder kamera geri kalan aynıDxOmark üzerinde 9T Pro fotoğraf için 108, Mi Note 10 ise 121 puan aldı. Nasıl eş değer olabilir?
11 puan farkı, 11 bazında düşünme. 11 fark sayı olarak küçük görünse de DxOmark bazında büyük bir fark. Benim demek istediğim işlemci değil. 9T Pro bana kalırsa da daha iyi cihaz. Ancak kamera konusunda bariz üstün bir cihaz Note 10.11 puan fark anlaşılmaz bile . Sd855 mi 730g mi ? Sadece foto çektikten sonra zoom da fark eder kamera geri kalan aynı
Yani fotoğraf incelemelerine baktım bir fark yok bence kamerada mi9t 1 ise mi note 10 1.25 .11 puan farkı, 11 bazında düşünme. 11 fark sayı olarak küçük görünse de DxOmark bazında büyük bir fark. Benim demek istediğim işlemci değil. 9T Pro bana kalırsa da daha iyi cihaz. Ancak kamera konusunda bariz üstün bir cihaz Note 10.
iphone alacaksanız uygun zaman değil se2 geliyor mart nisan gibi onu alın 7 plus artık tarih oluyorArkadaşlar sağ olun emek verip yazmışsınız. Geçen gün media markt'a gittim 8 bin liralık huawei p30 pro modeline bile baktım ama iPhone 7 plus kamerası kadar etkilemedi beni. Acaba diyorum iPhone tarafında mı bi tercih yapsam? Xiaomi pek güven vermiyor.
se2, 5s gibi küçük olan model mi?iphone alacaksanız uygun zaman değil se2 geliyor mart nisan gibi onu alın 7 plus artık tarih oluyor
ki ben 4000 civari bütçem olsa se2 yi beklerim
Önceliğim kamera demişsin o zaman başka hiç bir cihaza bakmadan bekle fiyatı düşsün mi note 10 al sadece kamera değil bataryası 5260mAhBirçok önceliğim var fakat en önemlisi kamera arkadaşlar, ona göre öneri alırsam iyi olur. Teşekkürler.
8 kasasında olacak bu seferkise2, 5s gibi küçük olan model mi?