Strosferus13
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 18
Teşekkür ederim. Altyapım fiber, 100 mbt kadar 10m ethernet kablosu bağladım. Wireless Adaptör ile 40 larda iniyordu
Çok bekledik, çok sabrettik sonunda bizim ellere de geldi fiber, gözünü sevdiğimin teknolojisiO yüzün 75'ini alıyorsunuz yanitürkiyenin çoğu kullanıcıdan iyi internetiniz
![]()
Bende en fazla 8MB indirme yapabiliyordum. Standart hesaplama 1MB'ı 8mb megabit olduğuna göre İnternet hızın 70 küsür megabittir.Merhaba,
Arkadaşlar Steam üzerinden Doom indiriyorum da kafam karıştı bu hız değerleri 9 mbt mi 90 mbt mi?
Anladım zaten speedtest yapınca 75 lerde çıkıyor ama Steam neden böyle gösteriyor onu anlamadım bunu 8 ile çarpıyoruz filan, 8 ile neden çarpıyoruz onu da ayrı araştıracağımBende en fazla 8MB indirme yapabiliyordum. Standart hesaplama 1MB'ı 8mb megabit olduğuna göre İnternet hızın 70 küsür megabittir.
9 ile 8'i çarptığında 72 megabit hıza sahip olduğunu anlayabiliyorsun. Speedtest aşağı yukarı aldığın tahmini hızı söylüyor. Steam yanlış göstermiyor.Anladım zaten speedtest yapınca 75 lerde çıkıyor ama Steam neden böyle gösteriyor onu anlamadım bunu 8 ile çarpıyoruz filan, 8 ile neden çarpıyoruz onu da ayrı araştıracağım
Anladım zaten speedtest yapınca 75 lerde çıkıyor ama Steam neden böyle gösteriyor onu anlamadım bunu 8 ile çarpıyoruz filan, 8 ile neden çarpıyoruz onu da ayrı araştıracağım
Çok iyi.Merhaba,
Arkadaşlar Steam üzerinden Doom indiriyorum da kafam karıştı bu hız değerleri 9 mbt mi 90 mbt mi?
Yanlış demedim garipsedim biraz çünkü torrent indirirken böyle bişey yok neyse onu gösteriyor. 92 mbt sandım bi an ?9 ile 8'i çarptığında 72 megabit hıza sahip olduğunu anlayabiliyorsun. Speedtest aşağı yukarı aldığın tahmini hızı söylüyor. Steam yanlış göstermiyor.
Hangi internet servisini kullanıyorsun?altyapı yok 1.8 le sürünüyoruz maalesef![]()
ttnet hocam digerleri hizmet veremiyor maalesefHangi internet servisini kullanıyorsun?