TeamVectorr
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 24
Ekli dosyayı görüntüle 82976Ekli dosyayı görüntüle 82975Ekli dosyayı görüntüle 82977
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgisi olan varmı
steam hesabında arkadaşım yokBir arkadaşın hediye göndermiş olabilir ya da biri yanlışlıkla sana attı![]()
Bir arkadaşın veya yanlışlıkla birisi sana gönderse benim bildiğim kadarıyla bir pencere açılıyor hediyeyi kabul etmen için ve kayıtlı olan mailine bir mail gidiyor oradan bakabilirsin.
Bir arkadaşın hediye göndermiş olabilir ya da biri yanlışlıkla sana attı
[/QUO
ailemde kimse steam kullanmıyor ben de yeni kurdum sayılırAile paylaşımı vb. bir durum olabilir .
Allah allah bende aldım ürünü nasıl oldusizde steam den baksanıza oyun oynayın diye bir kısım çıkıyor
belli bir süreliğine mi bedava oldu acabaAllah allah bende aldım ürünü nasıl oldu![]()
Öyle olduğu zaman kalan süre yazıyor ürünün sayfasında oda yokbelli bir süreliğine mi bedava oldu acaba
lite sürüm olmasın?Ben de aldım. Nasıl oluyor bu? Umarım deneme falan değildir ya
Hocam deneme olunca kalan süre 23 saat gibisinden yazıyor sayfasında fakat şuan öyle bir şey göremiyorum ürün sayfasında. Ve PES16 dan beri sadece Myclub içeren modlarını yani bedava olan sürümlerini oynuyorum onların sonunda Trial, Myclub, Lite yazıyor yani bu tam sürüm gibi duruyor.Ben de aldım. Nasıl oluyor bu? Umarım deneme falan değildir ya
bu tam sürüm 30gb.Şuan indiriyorum ama bugün bitmez pc yi kapatıp yarın devam etsem aynı yerden mi indirmeye devam eder?Ben de aldım. Nasıl oluyor bu? Umarım deneme falan değildir ya
lite sürüm olmasın?
sanırım inşallah indirdikten sonra satın al gibisinden bir şey demezkonami torpil geçmiş işte yav![]()
Bende öyle sanmıştım fakat Steam arama kısmında eFootball PES2020 Full Game Certificate olduğunu gördüm ve açıklama kısmında PES2020 Lite yazısını görünce işin aslını anladım. Şuan biz sadece online olan versiyonunu indiriyoruz. Sadece online olması ve bedava olması benim için daha iyi, sadece online dedim fakat yanınızda kuzeninizle, arkadaşınızla oynayacağınız mod hala var.konami torpil geçmiş işte yav![]()
Lite yazısını gördüm derken indirğimiz lite mı?Bende öyle sanmıştım fakat Steam arama kısmında eFootball PES2020 Full Game Certificate olduğunu gördüm ve açıklama kısmında PES2020 Lite yazısını görünce işin aslını anladım. Şuan biz sadece online olan versiyonunu indiriyoruz. Sadece online olması ve bedava olması benim için daha iyi, sadece online dedim fakat yanınızda kuzeninizle, arkadaşınızla oynayacağınız mod hala var.
ben baktım da full certificate’ye de sahipsin diyor. Arkadaş yüklesin öğrenelim işin aslınıBende öyle sanmıştım fakat Steam arama kısmında eFootball PES2020 Full Game Certificate olduğunu gördüm ve açıklama kısmında PES2020 Lite yazısını görünce işin aslını anladım. Şuan biz sadece online olan versiyonunu indiriyoruz. Sadece online olması ve bedava olması benim için daha iyi, sadece online dedim fakat yanınızda kuzeninizle, arkadaşınızla oynayacağınız mod hala var.
Evet, sadece online olması lazım çünkü Full Game Certificate adlı farklı bir dlc var ve onun için Pes2020'ye sahip olmanız gerekiyor benim kütüphanemde olmasına rağmen onu alamıyorum ve o dlc'nin açıklamasında PES2020 Lite hakkında bilgiler vermiş. Şahsen Pes'in lite sürümleri oyunun en gerekli modlarını barındırıyor zaten MyClub ve 1v1 atabileceğiniz mod.Lite yazısını gördüm derken indirğimiz lite mı?
Evet, sadece online olması lazım çünkü Full Game Certificate adlı farklı bir dlc var ve onun için Pes2020'ye sahip olmanız gerekiyor benim kütüphanemde olmasına rağmen onu alamıyorum ve o dlc'nin açıklamasında PES2020 Lite hakkında bilgiler vermiş. Şahsen Pes'in lite sürümleri oyunun en gerekli modlarını barındırıyor zaten MyClub ve 1v1 atabileceğiniz mod.![]()
şöyle bir şey de var ofline+online olan sürüm yani normal sürüm 30gb. şuan indirdiğimiz de 30gb ??Evet, sadece online olması lazım çünkü Full Game Certificate adlı farklı bir dlc var ve onun için Pes2020'ye sahip olmanız gerekiyor benim kütüphanemde olmasına rağmen onu alamıyorum ve o dlc'nin açıklamasında PES2020 Lite hakkında bilgiler vermiş. Şahsen Pes'in lite sürümleri oyunun en gerekli modlarını barındırıyor zaten MyClub ve 1v1 atabileceğiniz mod.![]()
Lite sürümlerinde Analig olmuyor. Ben 10 dk içinde deneyebilirim deneyince yazarım. @TeamVectorr @IDAHO @ahm@Bende aldım şimdi de bana Ana lig lazım sadece bu sürümde Ana Lig varmıdır ?
bu arada pes 2020lite bildiğim kadarıyla çıkmadıLite sürümlerinde Analig olmuyor. Ben 10 dk içinde deneyebilirim deneyince yazarım. @TeamVectorr @IDAHO @ahm@
Maalesef deneyemedim 23 GB'ı indirebilip deneyebilirsem bugün yazabilirim.
Pes2020 Full Game Certificate yazarsanız öyle bir dlc çıkıyor orada açıklama kısmında 2020Lite hakkında bilgiler veriyor benim anladığım kadarıyla o dlc yoksa oyunun lite sürüm oluyor.bu arada pes 2020lite bildiğim kadarıyla çıkmadı
Bilmiyorum yarın indiricemPes2020 Full Game Certificate yazarsanız öyle bir dlc çıkıyor orada açıklama kısmında 2020Lite hakkında bilgiler veriyor benim anladığım kadarıyla o dlc yoksa oyunun lite sürüm oluyor.