BossTeach
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 16
Soru başlıkta
Lazer tedavisinin sonucu ne oldu?Lazer tedavisi var. Özel bir hastaneye gittiğimde bana 3 seansta 1500 TL ye tüm sivilcelerin yok olacağını ve izlerin gideceğini söylemişti. Ama onun dışında karaciğere direkt etki eden antibiyotikler var.
Tedaviyi yapmadım ancak bana tedavi sonucu örnekleri gösterdi ve bayağı etkisi olduğunu gördüm sıfır sivilce.Başlar, bünyeye göre değişir yan etkileri baş gösterirse ki zaten her şey doktor kontrolünde sorun çıkmayacaktır.
Lazer tedavisinin sonucu ne oldu?
Sivilce tedavisinin alternatifleri varsa güzel ilaç kullanımı bazı kişilerde ciddi yan etkiler gösteriyor.Tedaviyi yapmadım ancak bana tedavi sonucu örnekleri gösterdi ve bayağı etkisi olduğunu gördüm sıfır sivilce.
Evet çevremde çok örneği oldu. Dudak çatlaması, el yüz kuruması. E tabi kuruması lazım ki sivilce gitsin. Ama karaciğere etkisi olduğu için ben senelerdir sivilceli yaşıyorum.Sivilce tedavisinin alternatifleri varsa güzel ilaç kullanımı bazı kişilerde ciddi yan etkiler gösteriyor.
Deri kurumasını yan etki olarak görmüyorumEvet çevremde çok örneği oldu. Dudak çatlaması, el yüz kuruması. E tabi kuruması lazım ki sivilce gitsin. Ama karaciğere etkisi olduğu için ben senelerdir sivilceli yaşıyorum.