nvidia kurulum problemi

Cousen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar nvidia yazılımını kurarken hata alıyorum başlıkta söylemiş olduğum gibi, nekadar şey denediysem henüz kurmayı başaramadım, windows kendi güncelleme yaptığında yükleyebiliyor ama kendim nvdia nın sitesinden indirdiğimde kurulum problemi hatası alıyorum, nvidia nın dediğine göre daha önce kurulu olan ekran kartı yazılımı ile çakışabiliyormuş. Çözüm için microsoft mağzada ki kendi nvidia programını önermiş ama oda en güncellini yüklemiyor. Nvidia experience yi de yüklemiyor, ekran kartını yönetden kaldırarak denedim, oradan güncelleştirmeyi denedim, yakın zamanda yeni ekran kartıda almıştım onu taktım yeni ekran kartı ile de olmadı. Format atmak istemiyorum, nasıl çözülebileceği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim .
hata.jpg

Son düzenleyen moderatör:

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
DDU ile driverı kaldırıp manuel olarak yüklemeyi deneyin.
(Modelinizi el ile aratıp)

Cousen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok onu da denedim olmadı ama çözdüm nvidia nın sadece experience kurulabiliyormuş kurdum sonra onun içinden güncelleyince oldu

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Merhabalar nvidia yazılımını kurarken hata alıyorum başlıkta söylemiş olduğum gibi, nekadar şey denediysem henüz kurmayı başaramadım, windows kendi güncelleme yaptığında yükleyebiliyor ama kendim nvdia nın sitesinden indirdiğimde kurulum problemi hatası alıyorum, nvidia nın dediğine göre daha önce kurulu olan ekran kartı yazılımı ile çakışabiliyormuş. Çözüm için microsoft mağzada ki kendi nvidia programını önermiş ama oda en güncellini yüklemiyor. Nvidia experience yi de yüklemiyor, ekran kartını yönetden kaldırarak denedim, oradan güncelleştirmeyi denedim, yakın zamanda yeni ekran kartıda almıştım onu taktım yeni ekran kartı ile de olmadı. Format atmak istemiyorum, nasıl çözülebileceği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim . Ekli dosyayı görüntüle 82769
Ekran kartı modeliniz nedir ?