Neden windows 10 pro nun sistem gereksinimleri daha fazla değil mi ve win 10 pro da arka planda çalışan çok daha uygulamalar oluyor
Sende uygulamaları kaldır. Ayrıca FPS değişmiyor. Youtubede kanıtları var.Neden windows 10 pro nun sistem gereksinimleri daha fazla değil mi ve win 10 pro da arka planda çalışan çok daha uygulamalar oluyor
Msi Radeon R7 250 2gbİşlemci, RAM, ekran kartı... donanım özellikleriniz nedir?
Ram'inizi rahatlatacağından FPS artışına sebep olmaz ama arka planda müzik vs açtığınızda sinir krizi geçirmenizi engeller.Msi Radeon R7 250 2gb
6 gb 1333 mhz ram
Amd ATHLON II X2
Sürekli youtubeden müzik dinleyerek oynarım oyunRam'inizi rahatlatacağından FPS artışına sebep olmaz ama arka planda müzik vs açtığınızda sinir krizi geçirmenizi engeller.
Yüksek ram isteyen oyunlarda fark etmişsindir belki, oyun açıkken müziği değiştirmek istediğinde Chrome'de (veya tarayıcın ne ise) normale göre yavaşlık ve takılmalar vardır, işte onları bir nebze azaltır.Sürekli youtubeden müzik dinleyerek oynarım oyun
Msi Radeon R7 250 2gb
6 gb 1333 mhz ram
Amd ATHLON II X2
Windows 7 muhtemelen hem işlemci yükünü azaltır hem de RAM kullanımını düşürür, ortalama disk kullanımı da düşer. Nitekim Windows 7'nin desteği 14 Ocak 2020'de sona erecek.Beyler ben şuanda windows 10 pro kullanıyorum onu windows 7 ultimate indirsem oyunlar da fps artışı olur mu ve bilgisayar hızlanır mı
Güncellemeyi win10 da mı yapim ve yakında h81m-e33 , i5 4590 ve 4+2 olan ramimi 4+4 e yükseltmeyi düşünüyorumWindows 7 muhtemelen hem işlemci yükünü azaltır hem de RAM kullanımını düşürür, ortalama disk kullanımı da düşer. Nitekim Windows 7'nin desteği 14 Ocak 2020'de sona erecek.
Windows 8.1'i kullanabilirsin diyebilirdim ancak AMD, bu işletim sistemi için ekran kartı desteğini kesmiş sanırım: son ekran kartı güncellemesini 7/14/2017 tarihinde yayınlamış. Bkz.
Önemli: BIOS/Driver/Firmware güncellemesini mutlaka yapın (.net framework 4.0 yüklü olmalıdır.)
Windows Ara kutucuğuna
winver
yazıp ENTER'layın.
sürüm İS Derlemesini mesajınızda yazın.
Hayır dediklerini yapın, IS derleme sürümünü istiyor, sürücü desteği için olsa gerek(desteklemiyor olsa bile Windows'un sanallaştırması ile çalışır diye biliyorum ben)Güncellemeyi win10 da mı yapim ve yakında h81m-e33 , i5 4590 ve 4+2 olan ramimi 4+4 e yükseltmeyi düşünüyorum
Windows'u güncelleyin ve daha sonra BIOS sürümünüzün güncelliğini de kontrol edin, gerekirse BIOS/Firmware'i güncelleyin.Güncellemeyi win10 da mı yapim ve yakında h81m-e33 , i5 4590 ve 4+2 olan ramimi 4+4 e yükseltmeyi düşünüyorum
Bilgisayarı bugün kaldırdım üni sınavına gireceğim içinWindows'u güncelleyin ve daha sonra BIOS sürümünüzün güncelliğini de kontrol edin, gerekirse BIOS/Firmware'i güncelleyin.
Windows 10 Pro'nun tam olarak hangi sürümünü çalıştırdığını sormuştum.
Uygun bir zamanda uğraşırsın artık;Bilgisayarı bugün kaldırdım üni sınavına gireceğim için
Saolun teşekkür ederimUygun bir zamanda uğraşırsın artık;
kolay gelsin, başarılar sınavında.
Windows 7 ninki çalışıyor. Denedim uyumlu.Windows 7 muhtemelen hem işlemci yükünü azaltır hem de RAM kullanımını düşürür, ortalama disk kullanımı da düşer. Nitekim Windows 7'nin desteği 14 Ocak 2020'de sona erecek.
Windows 8.1'i kullanabilirsin diyebilirdim ancak AMD, bu işletim sistemi için ekran kartı desteğini kesmiş sanırım: son ekran kartı güncellemesini 7/14/2017 tarihinde yayınlamış. Bkz.
Önemli: BIOS/Driver/Firmware güncellemesini mutlaka yapın (.net framework 4.0 yüklü olmalıdır.)
Windows Ara kutucuğuna
winver
yazıp ENTER'layın.
sürüm İS Derlemesini mesajınızda yazın.
Uyumluluk konusuna değinmedim, yine de geri bildirim için teşekkürler. Windows 7 işletim sistemi için AMD grafik kartı güncellemesi şimdilik çıkarıyor; nitekim Windows 7'nin desteği bittikten sonra n'olcak? Orasını bilmiyoruz.Windows 7 ninki çalışıyor. Denedim uyumlu.