İkisi arasında kaldım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ThorJ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Telefonumu birkaç memnun olmadığım sebepten dolayı değiştirmek zorundayım. Bunların içinde pil, kamerada tozlanma Parmak izinin doğru çalışmaması vs. vs. var. Takasa karar verdiğimde ise teknoloji mağazaları genellikle 3000₺ , 3500₺’ye alıyor. Asıl sorum şu, Redmi Note 8 Pro mu? Yoksa Mi 9 Lite mı? Cihazımı değiştirince attan inip eşeğe binmiş gibi olur muyum? Cevaplarınızı bekliyorum. İyi akşamlar.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Telefonumu birkaç memnun olmadığım sebepten dolayı değiştirmek zorundayım. Bunların içinde pil, kamerada tozlanma Parmak izinin doğru çalışmaması vs. vs. var. Takasa karar verdiğimde ise teknoloji mağazaları genellikle 3000₺ , 3500₺’ye alıyor. Asıl sorum şu, Redmi Note 8 Pro mu? Yoksa Mi 9 Lite mı? Cihazımı değiştirince attan inip eşeğe binmiş gibi olur muyum? Cevaplarınızı bekliyorum. İyi akşamlar.

İkisi arasından RN8 Pro öneririm, 2 haftadır kullanıyorum ve gayet memnunum:)

Cihazınızı 3500'e kadar alıyorlarsa azıcık ekleyip Mi 9T Pro'ya bakmanız daha iyi olur.

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Kalan paramla kulaklık, kılıf vs. vs. almayı planlıyorum. İlk kez Xiaomi deneyimleyeceğim. Açıkçası tereddütlerim var.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Kalan paramla kulaklık, kılıf vs. vs. almayı planlıyorum. İlk kez Xiaomi deneyimleyeceğim. Açıkçası tereddütlerim var.

Hangi konuda tereddütleriniz var? Mediatek hakkında mı?

Bu konuma bakabilirsiniz:)

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Evet. Şahsen üniversite arkadaşımın telefonunda ekrana iki kez basınca telefon kasmaya başlıyordu, tabi bunda var kı bilemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bürde android lisansı riski

Bence Mediatek bu modelinde işi çözmüş, herhangi bir farkedilir ısınma yaşamadım, cihaz gayet akıcı:)

Androis Lisansı konusuna değinirsek bir sorun olacağını sanmıyorum, ayriyeten güncelleme konusunda da üzmez. Redmi Note 5 bile MIUI 11 alıyorsa Redmi Note 8 Pro 3-3.5yıl güncel kalır. Android 10'u zaten alıcak, yüksek ihtimalle son olarak da 11'i alır.