Cömert Ayı...

mekanikdesign

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arı ile ayı arkadaş oldular. Ayı arıyı davet etti inine. Ona en iyi armudu ikram etti. Arı armudun balını emdi ve karnını tıka basa doyurdu.

Gel zaman git zaman, arı ayıyı davet etti. Kovanın başına oturttu ayıyı. Ona geniş bir kaseyle bal ikram etti. Ayı ikram edilen balı yedi; ama doymadı ve tüm kovanı yedi, hem de arılarıyla birlikte. Arı çok sinirlendi,

- Sen nasıl dostsun, talan ettin evimi barkımı? dedi.
Ayı çılgına döndü,

- Bir de utanmadan konuşuyorsun. Sen benim misafirim olduğunda karnını tıka basa doyurdun, ben hiç sesimi çıkarmadım. Karşılığında sen ne yaptın? Beni azarladın. Üstelik daha doymadım bile. Senin gibi dost olmaz olsun! dedi ve aç karnına terk etti arının evini.

Kim haklı, arı mı ayı mı? :wassat:

mekanikdesign

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sonunda soru işareti varsa sorudur bize böyle öğretildi. İsteyen cevaplar isteyen cevaplara bakar...

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Forumm kuralları derkiii kalın punto ile yazmak yassaaak :D

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ayı kendi aklınca haklı arı da kendi aklınca

TempesTs

Asistan
Reaksiyon puanı
5
İkisi de haksiz. Onlar ayri dunyalarin hayvanlarilar. Arkadaslik yapmaya yeltenerek bastan yanlisi yapmislar.

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
hangisinin haklı olmasını istiyosanız haklı o dur

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Ama ikisine de yazık yahu

İki taraftan da bakınca ikisi de haklı ama ikisi de haksız aynı zaman da :D

Nası bişi oldu böyle yaaa:wassat:

Şimdi şöyle oluyor tamam arı karnını tıka basa doyurmuş olabilir fakat tek bi armut ile bu da ayı yı zor durumda bırakmaz...

Ama ayı arının tüm elindekileri yiyor oda yetmezmiş gibi kovanıda a rılar ile birlikte...

Arı haklı herşeyini kaybetti fakat ayı da kendince haklı yaradılışı öyle henüz doymamış bile.... =)