ertugrul1903
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 33
mi9 lite alınır mı
mi9 lite alınır mı
Meizu 16THbaşka önerdiğiniz varmı kamerası güzel olan ve güzel özellikleri olan
Kesinlikle alınır bende ablamı Xperia XA'dan geçirmeyi planlıyorummi9 lite alınır mı
1 hafta 10 gün daha bekleyip kara cuma indiriminide görseydin keşke. Belki 128 GB versiyonu 2200 TL fiyatlara düşerdü. Böylece daha uzun süre kafan rahat kullanırdın telefonu.Fazlaca araştırdım, alınır. Siparişimi verdim bile ben![]()
1 hafta 10 gün daha bekleyip kara cuma indiriminide görseydin keşke. Belki 128 GB versiyonu 2200 TL fiyatlara düşerdü. Böylece daha uzun süre kafan rahat kullanırdın telefonu.
Mi 9T Tr garantili alayım desen 64 GB modelleri 2750 TL fiyatlara çıkman lazım iyi bir seçim yapmışın bence. 2150 TL gibi bir fiyata gayet güzel bir telefon almışın. Hİç yoktan yüz tanıma işi kolay olur ve ön kamera bozulacakmı acaba derdin olmaz. ayrıca mi 9T için 64 GB hafıza olma ve hafıza kartı desteği olmaması sıkıntı.mi9t de çok tereddütte kalmıştım bu konuda
Mi 9T Tr garantili alayım desen 64 GB modelleri 2750 TL fiyatlara çıkman lazım iyi bir seçim yapmışın bence. 2150 TL gibi bir fiyata gayet güzel bir telefon almışın. Hİç yoktan yüz tanıma işi kolay olur ve ön kamera bozulacakmı acaba derdin olmaz. ayrıca mi 9T için 64 GB hafıza olma ve hafıza kartı desteği olmaması sıkıntı.
Mi 9T 64 GB modelini Tr garantili 2430'a aldım burada önemli olan indirimleri kovalamakMi 9T Tr garantili alayım desen 64 GB modelleri 2750 TL fiyatlara çıkman lazım iyi bir seçim yapmışın bence. 2150 TL gibi bir fiyata gayet güzel bir telefon almışın. Hİç yoktan yüz tanıma işi kolay olur ve ön kamera bozulacakmı acaba derdin olmaz. ayrıca mi 9T için 64 GB hafıza olma ve hafıza kartı desteği olmaması sıkıntı.