sürat kargo rezaleti /sende katıl

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
Sürat kargo mu ? Hiç şaşırmadım . Kargoların kaybolmasıyla ünlüdür zaten kendileri .

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Süret kargodan çok şikayet var ne yazık ki bu diğer kargo firmalarında da var her şubesinde olmasada bu tür olaylar var kargolarda bir kağıt parçası dahi olsa öyle atamazlar..

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Sürat kargoyla yaşadığım bir olayı anlatayım. Denizli’deydim. Hepsiburada dan zincir sökme aparatı ve alyan takımı sipariş ettim. Sürat kargoya vermişler. Daha sonra beni sürat kargodan aradılar; Beyefendi siz dağıtım yaptığımız bölgede değilsiniz. Ya kendiniz gelip alacaksınız (50km) yada geri iade yapacağız. Tamam geri gönderin o zaman dedim. Sonra girdim hepsiburadaya baktım ki iade işlemi için hepsiburadanın verdiği kodla kargolamak gerekiyor. E kargo bana gelmedi ki ben kodla geri iade yapayım. Daha sonra baktım ki hepsiburada da ürününüz teslim edilmiştir, şimdi puanlama zamanı falan diyor. Ürün satıcıya geri gönderilmiş sistem ben teslim almışım gibi gösteriyor. Yandı gitti 70 lira. Bundan sonrada hepsiburadayı tercih etmeyeceğim ürünün hangi kargoyla geleceğini belirtmediği için. GittiGidiyor n11 gibi siteler belirtiyorlar ürünün hangi kargoyla geleceğini.

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Çoğu kargo şirketi rezalet