150tl yi geçmeyecek şekilde kulaklık öneriniz var mı? 5.1 olabilir, 7.1 sanal surround (sanırım böyle yazılıyor) olabilir. Her öneriye açığım. Sadece normal, günlük kullanım şartıyla 1 sene boyunca bozulmasın benim için yeterli.
Olabilir öneriniz için teşekkür ederim170 tl bütçene ağır gelir mi bilmem ama
Gayet iyidir öneririm eğer ki aşarsa![]()
James Donkey 711 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Öneririm ikiside gayet iyidirTrust 22052 Gxt 350 Radius 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Trust 22052 Gxt 350 Radius 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hemen bakıyorum teşekkürlerSNR-7 Mesh Plus önerebilirim.
Düşük bütçede kaçınılmaz sorunlarRampage sn r9 aldım. 3 gün kadar kullandım. Yaşadığım sıkıntılar:
20dk den sonra kulak da ağrı yapıyor, ses boğuk, mik sesi boğuk, çok fazla kulağı terletiyor. Konu kapanmıştır
Maalesef haklısınız.Düşük bütçede kaçınılmaz sorunlar![]()
james donkey 710 * 711 ikisinede bak 7.1 ikiside150tl yi geçmeyecek şekilde kulaklık öneriniz var mı? 5.1 olabilir, 7.1 sanal surround (sanırım böyle yazılıyor) olabilir. Her öneriye açığım. Sadece normal, günlük kullanım şartıyla 1 sene boyunca bozulmasın benim için yeterli.
bende aldım 3.5 sene kulallandım pazar kulaklığı daha iyi ama kışın iyi ısıtıyordu 3*4 sene çnce 50 tlye almıştım benRampage sn r9 aldım. 3 gün kadar kullandım. Yaşadığım sıkıntılar:
20dk den sonra kulak da ağrı yapıyor, ses boğuk, mik sesi boğuk, çok fazla kulağı terletiyor. Konu kapanmıştır