alioskiiii
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 134
Bilgisayara ek fan almıştım taktım ama şuan fan dışarı üflüyor ters mi taktım yoksa doğrumu ?
Fanın bir kenarında bir ok işareti vardır, okun yönü havanın ne yöne gideceğini gösterir. (=Bilgisayara ek fan almıştım taktım ama şuan fan dışarı üflüyor ters mi taktım yoksa doğrumu ?
En ust sol koseye taktim kimizi olan yer
Doğru şekilde takmışsınız sorun yok.En ust sol koseye taktim kimizi olan yer
Tm saolunDoğru şekilde takmışsınız sorun yok.
Bu kasada psu aşaığa yer alıyor, eğer psu üstte ise anakart aşağıda kalıyorsa hava akış sistemi kasaya göre tekrar düşünülür. Kasadan kasaya fark vardır, yani ... Tekrar yazayım en alt yani taban ızgaralarına fan takılmamalı çünkü kıl tüy toz ne varsa içe atar.
aynn öyle anakart altta psu üstte hemen psu nun altına taktım fanı ama dışarı üflüyor doğrumuBu kasada psu aşaığa yer alıyor, eğer psu üstte ise anakart aşağıda kalıyorsa hava akış sistemi kasaya göre tekrar düşünülür. Kasadan kasaya fark vardır, yani ... Tekrar yazayım en alt yani taban ızgaralarına fan takılmamalı çünkü kıl tüy toz ne varsa içe atar.
Anakart yönünden havayı alıp dışarı atmalı, yönü böyle olmalı, doğru.aynn öyle anakart altta psu üstte hemen psu nun altına taktım fanı ama dışarı üflüyor doğrumu
tmm saolunAnakart yönünden havayı alıp dışarı atmalı, yönü böyle olmalı, doğru.