emremiry
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
300-350 tl fark var aralarında sizce farkı verip a50 mi almalı yoksa a3 ü mü tercih edersiniz?
300-350 tl fark var aralarında sizce farkı verip a50 mi almalı yoksa a3 ü mü tercih edersiniz?
Redmi note 8 pro
Hocam sizce uzun kullanım için Redmi Note 8 Pro mu, Mi 9T mi daha iyi bir seçenek olur?
Uzun kullanım konusu biraz karışık güzel temiz kullanırım dersen mi 9t güven veriyor. Redmi note 8pro'da güzel cihaz ama uzun kullanım ve mediatek bana hala biraz daha yol almalılar gibi geliyor. Yani redmi note 8pro kapalı kutu ama mi 9t sd730 ile güven verici gerçi onunda selfie kamera riski var ama neyse.
+500mAh batarya, derinlik algılayıcı ek kamera ve biraz daha büyük ekrana sahip olması güzel ama Olay ekrana gelince IPS beni düşündürüyor. Sizce kullanımda Amoled’e göre ciddi eksiklik yaratır mı?
(İP 6’dan geçeceğim. Şuan ekran olarak parlaklıktan pek memnun değilim. Sizce İP 6’ya göre güneş altında kullanım için kandela değeri daha yüksek olabilir mi? Resmi verilerde bahsetmiyor da)
+500mAh batarya, derinlik algılayıcı ek kamera ve biraz daha büyük ekrana sahip olması güzel ama Olay ekrana gelince IPS beni düşündürüyor. Sizce kullanımda Amoled’e göre ciddi eksiklik yaratır mı?
(İP 6’dan geçeceğim. Şuan ekran olarak parlaklıktan pek memnun değilim. Sizce İP 6’ya göre güneş altında kullanım için kandela değeri daha yüksek olabilir mi? Resmi verilerde bahsetmiyor da)
Bence yaratır amoled ekran canlı ve çok güzel mi a3 ekranı bile güzel geliyor ki hd+. İps iphone ve lg'de biraz güzel birazda sony onun dışında şahsen pek sevmiyorum ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence siz fazla acele etmeyin bir çıksın ekranı teknoseyir incelemesinde ölçerler ama ben amoled seçenek varken ips ancak dediğim gibi iphone,sony veya lg seçenek değerlendirsem alırdım birde arada ciddi bir işlemci vs. bir fark görsem gerçi onlar ayrı konu. ^^
Kamera bir ihtimal çok az önde olabilir onun dışında mi 9tpro gibi kendini kanıtlamış cihaz varken onlar riskli. Telefon işinde riskli oynamamak lazım sonuçta alıp kullanırken kanser olmakta var.
hocam Mİ9T önerip durmayın bana kalmayacak yemin ediyorumBana kalırsa biraz daha bekleyip Mi 9T alın derim.
Haklısınız Hocam, yardım için teşekkürler. Baştaki gibi Mi 9T’de kalıcam.? Birkaç artı için Amoled ve çentiksiz ekranı bırakmayacağım.
hocam Mİ9T önerip durmayın bana kalmayacak yemin ediyorum![]()
onun gelip gelmeyeceği belli değil babuş hem ben kararımı çoktan verdim bileSen bilirsin dostum istersen bekle başka cihazlarda çıkıyor cc9 pro çıkacak aynı mi 9t ama bunda damla çentik var. Beklemek iyidir xiaomi ve samsung habire telefon pırtlıyor.
Cc9 pro bekle al reis farkın olsun.![]()
Ben Mİ9T'ye geçerim geçmesine de senin baklava sözün vardı hatırlatayım dedim
Ben Mİ9T'ye geçerim geçmesine de senin baklava sözün vardı hatırlatayım dedim
Cevizli olsun
Sen iste fıstıklı da olur ayıp ettin. Ankaradaysan ayarlarizCevizli olsun
doğma büyüme Ankaralıyız kardeşSen iste fıstıklı da olur ayıp ettin. Ankaradaysan ayarlariz