Mediatek

Brt.17

Doçent
Reaksiyon puanı
266
iyi bakalım yoksa dediğim gibi nt8 pro da büyük bir eksiklik oluyorki bu kadar ucuz oluyordur.
birde hocam sence mi 9t mi yoksa rn8 pro mu nedenleriyle yazarsan sevinirim ya bu 2 telefon arasında kaldım çünkü.
Redmi ucuz satan bir marka. O yüzden daha ucuza geliyor. Rn8 pro gelince mi 9tnin fiyatı artabilir. Artarsa fiyatı rn8 pro al

Enes HCKYL

Doçent
Reaksiyon puanı
222
Benimde mediatek maceram pek iyi geçmemişti giriş seviyesi telefon kullanmama rağmen arayüzde bile kasıyordu
Telefon sony e4g

Emre dilber

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Redmi ucuz satan bir marka. O yüzden daha ucuza geliyor. Rn8 pro gelince mi 9tnin fiyatı artabilir. Artarsa fiyatı rn8 pro al
fiyat pek önemli değil benim için sen hangisini tercih ederdin nedenleriyle söyleyebilirmisin?

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Arkadaşlar sizce Mi 9T mi, RN8 Pro daha iyi?

Mi 9T’nin çentiksiz, tam ekran deneyimi artısı var. Mi 9T’de Amoled ekran varken Redmi’de IPS ekran bulunuyor. Redmi’de ise +500mAh batarya bulunuyor.(Redmi’nin düşük seviyede kalsa da suya dayanıklılığı da var)

730-G90T karşılaştırmalarına bakarsak sonuçlar yakın gözüküyor.

Emre dilber

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Benimde mediatek maceram pek iyi geçmemişti giriş seviyesi telefon kullanmama rağmen arayüzde bile kasıyordu
Telefon sony e4g
bu telefon üzerinden mediatek
Arkadaşlar sizce Mi 9T mi, RN8 Pro daha iyi?

Mi 9T’nin çentiksiz, tam ekran deneyimi artısı var. Mi 9T’de Amoled ekran varken Redmi’de IPS ekran bulunuyor. Redmi’de ise +500mAh batarya bulunuyor.(Redmi’nin düşük seviyede kalsa da suya dayanıklılığı da var)

730-G90T karşılaştırmalarına bakarsak sonuçlar yakın gözüküyor.
damla çentik tam ekrana göre bence daha güzel ayrıca mi 9t hem parmak izi ekranda olduğu için ön kamerada pop up olduğu için yüz algılama ve parmak izi okuyucu haliyle geç açılıyor ondan dolayı rn8 o yönden bence daha iyi ayrıca G90T nin az farkla daha iyi olduğunu gördüm karşılarştırma sitelerinde bilmem ne kadar doğru

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
bu telefon üzerinden mediatek

damla çentik tam ekrana göre bence daha güzel ayrıca mi 9t hem parmak izi ekranda olduğu için ön kamerada pop up olduğu için yüz algılama ve parmak izi okuyucu haliyle geç açılıyor ondan dolayı rn8 o yönden bence daha iyi ayrıca G90T nin az farkla daha iyi olduğunu gördüm karşılarştırma sitelerinde bilmem ne kadar doğru

Sadece ekran özelliklerini kritik ayrım olarak görüyorum.

Brt.17

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Biri Amoled diğeri IPS.

Biliyorum zaten. Çok fark olur mu ? Birde erdi özüağ videosunda rn8 ve 8 pronun gelebilecek tahmini fiyatları söylemiş. Her iki telefonunda 64 gblık versiyonu rn8 2200 rn8 pro 2500 civarı gelecek demiş. Bencede bu fiyatlararalığında gelecek.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Biliyorum zaten. Çok fark olur mu ? Birde erdi özüağ videosunda rn8 ve 8 pronun gelebilecek tahmini fiyatları söylemiş. Her iki telefonunda 64 gblık versiyonu rn8 2200 rn8 pro 2500 civarı gelecek demiş. Bencede bu fiyatlararalığında gelecek.

Normalde Mİ 9T almayı düşünüyordum. Sizce hangi cihaza bakmalıyım? +500mAh batarya ve daha iyi kamerası beni etkiledi ama IPS ekran düşündürüyor...

@Leand @ishak042 @progamer7206

Brt.17

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Normalde Mİ 9T almayı düşünüyordum. Sizce hangi cihaza bakmalıyım. +500mAh batarya ve daha iyi kamerası beni etkiledi ama IPS ekran düşündürüyor...

@Leand @ishak042 @progamer7206
Tek sorun ips ise bence çok tereddüt etmeyin derim. Bende rn8 pro almayı düşünüyorum. Ama cihazlar satışa çıksın 1 2 kullanıcı yorumu görelim sonra.

Emre dilber

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Tek sorun ips ise bence çok tereddüt etmeyin derim. Bende rn8 pro almayı düşünüyorum. Ama cihazlar satışa çıksın 1 2 kullanıcı yorumu görelim sonra
IPS ekran lcd ekran oluyor yani cok da tereddüte gerek yok aralaronda çok az fark olur ayrıca IPS ekran daha az sarj yer amoled daha fazla

Emre dilber

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Ips lcd ekran amoled ekrandan daha fazla güç tüketir.
ips ekran telefonun fiyatını düşürüyor amoled le arasında da güç tüketimi farkı ise çok fazla göze batmaz zaten ips ekran amolede göre daha fazla parlak olduğu için kişinin kullanıma göre guc tüketir yani ips ekranlı bir telefon alınırsa bir sıkıntı çıkarmaz zaten telefon mi 9t sen gayet düşük fiyatta bu fiyatı düşüren bir unsur ekran

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Ben onu alsın bunu alsın derdinde değilim sadece yanlış bilgiyi düzelttim..

journey55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Mediatek islemciler uzun omurlu degil ve guncelleme almaz diyolarvdogrulugu nedir çok tereddutdeyim rn8 pro alicam

Umut Keleş

Profesör
Reaksiyon puanı
867
Snapdragon , amd Başka marka tanımam Snpdrgn pek f/p olmasada amd muazzam.