• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Max 7000 TL Telefon Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Brkmn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Brkmn

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Telefon olarak s8 kullanmaktaydım annemin a30'u kırılınca telefonumu ona verdim onun için 2-3 gündür telefonsuzum ve biraz piyasa araştırması yaptım bu fiyatta alınabilecek en iyi telefon S10 Plus sanırım
Telefonda kamera benim öncelliğim çok fazla bisiklet turları yaptığım için haftasonları ve çektiğim resimlerin kaliteli olmasını istiyorum tasarım olarakta beni tatmin etmesini istiyorum onun dışında zaten bu fiyat sekmentinde olan telefonların çoğunun donanımları aynı olabileceği için ram konusuna falan pek girmedim sizce ne almalıyım ?​

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Telefon olarak s8 kullanmaktaydım annemin a30'u kırılınca telefonumu ona verdim onun için 2-3 gündür telefonsuzum ve biraz piyasa araştırması yaptım bu fiyatta alınabilecek en iyi telefon S10 Plus sanırım
Telefonda kamera benim öncelliğim çok fazla bisiklet turları yaptığım için haftasonları ve çektiğim resimlerin kaliteli olmasını istiyorum tasarım olarakta beni tatmin etmesini istiyorum onun dışında zaten bu fiyat sekmentinde olan telefonların çoğunun donanımları aynı olabileceği için ram konusuna falan pek girmedim sizce ne almalıyım ?​
Bütçene bakılacak olursa S10 Plus dışında bir seçeneğin yok İPhone ise 5 yıllık 5s kullanıcısı olarak artık önermiyorum bende en kısa zamanda Mİ9T'ye geçip 5s'ten kurtulmak için hafta sayıyorum diyebilirim

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906

Şuan S10 Plus’a bakabilirsiniz. Sizin yerinizde olsam biraz bekleyip İphone 11’e de bakardım.