Mehmet Abdurrahman GÖK
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Redmi note 8 pro türkiyeye ne zaman gelir kac tl olur
Redmi note 8 pro türkiyeye ne zaman gelir kac tl olur
yine mi 9tNet bir bilgi yok ama tahminimce 2500-3000 arası bir fiyatla gelicek. O fiyatlarda da Mi 9T varken bu cihazı önermem.
yine mi 9tseviyorum o ayrı!
Mtk lı cihaz mı bu oysa çöp
Mtk =elektirikli cep sobasıEvet hocam, antutu skorları Mi 9T’ye göre bi tık iyi olsa da optimizasyon sorunlarıyla o artısını eksiye çeviriyor.
Mtk =elektirikli cep sobası
Cepte sıkıntı çıkarırı radyasyon dan dolayı taa hep söylüyordu ya?????Kışın bi işe yarar en azından(!)???
245 dolarlık üründe 2700 seviyesinden gelecekse biz bitmişiz demektir. Normalde 3500 civarına 128GB Mİ 9T alacaktım lakin şimdi monitör de almak istiyorum. Fiyatı dediğin gibi olursa Realme 3 Pro beni bekler.Kendi çıkış fiyatı tahminlerim:
RN8=2150-2200
RN8 Pro=2600-2700
Tabii ithatlatçı garantili olarak daha uyguna da gelebilirler.
245 dolarlık üründe 2700 seviyesinden gelecekse biz bitmişiz demektir. Normalde 3500 civarına 128GB Mİ 9T alacaktım lakin şimdi monitör de almak istiyorum. Fiyatı dediğin gibi olursa Realme 3 Pro beni bekler.
Korktuğum başıma geldi. Bunların üst kurumu kim biliyor musun?Gönül isterdi en pahalı cihaz 2000 olsun Hocam ama hem dolar/tl durumu hem de vergiciklerimiz(!) yüzünden fiyatlar hep yüksek oluyor.
Bu arada RN7 ülkemizde çok tuttuğu için fırsatçı satıcıların fazladan 100-150tl ile satıcağını düşünüyorum.
O zaman neden Oppo böyle bir karar verdi acaba zaten o fiyat bandında Oppo diğer telefonlarla da rekabet edemiyor. Xiaomi baskısı olabilir mi?Bildiğim kadarıyla OPPO’nun da sahibi olan BBK electronics’e bağlılar.
O zaman neden Oppo böyle bir karar verdi acaba zaten o fiyat bandında Oppo diğer telefonlarla da rekabet edemiyor. Xiaomi baskısı olabilir mi?
5000 TL'ye S710 işlemcili cihaz satan firmadan bu beklenirdi zaten eğer öyleyse. Zaten Xiaomi'nin de o tarz bir firma olduğunu düşünmüyorum.Oppo ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum. Oppo bu fiyatlar varken cihaz satamayacaklarını düşünüp fiyatları arttırmalarını istedi, Realme de kabul etmedi galiba. Oppo fiyatlandırma olarak gördüğüm en berbat firma
Xiaomi’nin bağlı olduğu bir şirket olmadığı için Xiaomi’nin baskıda bulunması da zor bir olasılık.
(Sadece teori gerçekte daha farklı bir durum olmuş olabilir?)
9T 128GB TR garantili bir ara 3400 TL civarına düşmüştü HB üzerinde fakat piyasada 128GB modelinin TR garantilisi kalmadı neredeyse kalanlar da 4500TL civarından satıyor. HB ne zaman getirtecek çok merak ediyorum.
Fiyatı iyi mi sence?Tam bir zaman veremiyorum hocam. Bu arada 4.500 satılanlar tam kazık. 3700 civarı zaten Mi Store’da var.
Fiyatı iyi mi sence?
![]()
Cep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2021 - n11.com
Cep telefonu fiyatları ve modelleri %45'e varan indirimlerle n11.com'da! En yeni, ucuz ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın!urun.n11.com
Alacak olsam UKT'ye bakmam zaten bildiğim bir telefonda ithalatçı olayı beni düşündürmüyor değil.Bence gayet iyi, ben de öğlen başka bir konuda bu linki atmıştım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sdn cevaplıyorda Hakkı Abi sorumu cevapladı:
Mi 9T UKT gelicek.
Sıvı soğutucu olacakmış içinde o yüzden. Xiaomi mühendisleri ayarlamıştır diye düşünüyorum o durumu ki çıkış fiyatı Redmi Note 7 ile aynı eğer 2200 TL civarından gelirse cihaz hemen almayı düşünüyorum.
Neden öyle oluyor? Bütün sıvı soğutucular böyle mi çalışıyor?Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum sıvı soğutucu pasif bir soğutucu olabilir @TheTruthHurts bu konuda öyle dedi. Öyle ise kullanım esnasında yansımaz.
Mtk =elektirikli cep sobası
? ? ?Kışın bi işe yarar en azından(!)???