Komplemi kapanıyor,yoksa görüntümü gidiyor.
Isıdan kaynaklı olabilir,soğutucuyu tam oturttuguna emin ol.Hic olmadı bilgisayara Core Temp adlı uygulamayı indirip bilgisayar kapanana kadar sıcaklık değerlerini kontrol et.Bilgisayar komple kapanıyor.
Isıdan kaynaklı olabilir,soğutucuyu tam oturttuguna emin ol.Hic olmadı bilgisayara Core Temp adlı uygulamayı indirip bilgisayar kapanana kadar sıcaklık değerlerini kontrol et.
Macun ısıyı transfer ediyor macunsuz kullanılmaz..Termal macunu kaybettiğim için süremedim ve bilgisayar kapandıktan sonra işlemciye elimi dokunduğumda aşırı sıcak oluyor. Önceki işlemciyi taktım bu kadar ısınmıyordu acaba stok fan mı yetersiz ya da macun olmadığı için mi ısınıyor. Güç kaynağı yetersiz de geliyor olabilir.
Macun ısıyı transfer ediyor macunsuz kullanılmaz..
İşlemciler zaten çalıştığında ısınır onda sorun yok,senin bakman gereken işlemci aşırı ısınmadan mi kapanıyor,eski işlemciyi tak Core Temp indir ve sonra yeni işlemciyi tak,PC açılır açılmaz bak ısı değerleri nedir.Diğer işlemci böyle çalıştığı için şimdilik sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm.
e6500 işlemci ile yükte 75 dereceyi geçmeyecek şekilde zula cs:go oynadım ekran kartım 9400 gt macun yoktu sistemde ne kapanma nede kasma oluyordu kullanılabiliyor fakat o işlemci ne kadar ısınır bilememMacun ısıyı transfer ediyor macunsuz kullanılmaz..
Zula ve csgo çok sistem isteyen oyunlar değil ayrıca macunsuz oynamanında bir anlamı yok o zaman adamlar macun diye birşeyler yapmazlardı işi şansa bırakmaya gerek yok..e6500 işlemci ile yükte 75 dereceyi geçmeyecek şekilde zula cs:go oynadım ekran kartım 9400 gt macun yoktu sistemde ne kapanma nede kasma oluyordu kullanılabiliyor fakat o işlemci ne kadar ısınır bilemem
o sistem için gayet ağır oyunlar ve haklısınız gerek yok ben sadece macunsuz kullanılmaz demenize karşın söylemiştimZula ve csgo çok sistem isteyen oyunlar değil ayrıca macunsuz oynamanında bir anlamı yok o zaman adamlar macun diye birşeyler yapmazlardı işi şansa bırakmaya gerek yok..
birkaç defa kapatıp aç bilgisayarı yine olmazsa RAM'leri silgi ile sil sadece soket uçlarını silmen yeterli sonra tak ve birkaç defa kapatıp açarak dene