- Reaksiyon puanı
- 5,861
Yandex ayrıydı sanırım türkiyenin bir arama motoru vardı neydi hatırlamıyorum o ise yandex'i taban alıyor çok karışık. 

Almıyor. Yandex, tamamen çöp Google'dan farklı. Bakın hocam,bir Google'ın harcadığı alana,bir de Yandex'in harcadığı alana bakın. Kim daha iyi? Yandex.Yandex Browser, Chromium'u taban almıyor mu? Ben mi yanlış biliyorum? O zaman Google'yi kötülemenin anlamı nedir?
Yaani.Yandex ayrıydı sanırım türkiyenin bir arama motoru vardı neydi hatırlamıyorum o ise yandex'i taban alıyor çok karışık.![]()
Deha yavaş. Türk Telekom'da bile hızlı Yandex. Google, Turkcell Superonline kullansanız bile yavaş. Çünkü,altyapı yok hocam.Chrome daha hızlı ama.![]()
Şu resmi bir Yandex fotoğrafı yapayım da. Anlamamışsınız galiba.Chrome daha hızlı ama.![]()
iyi de senin sistem kullanımı kaç? yandex açıkken?Şu resmi bir Yandex fotoğrafı yapayım da. Anlamamışsınız galiba.
Şu resmi bir Yandex fotoğrafı yapayım da. Anlamamışsınız galiba.
Doğru hocam. Çöp, Google için hafif kalır. Bakın,tek artısı tüm cihazlara kurulu geliyor Google. Bir de Google'ın sadece Google Asistan isminde ki programı işe yarıyor.Bence biraz abartıyorsunuz. ?
Google belki bazı konularda kötü olabilir ama bence bu konuda en iyi şirketlerden bir tanesi. Bence "çöp" ifadesi biraz ağır. Çok şey başardıklarını düşünüyorum.
Hocam, Yandex sadece 3-4 güncelleme ile mükemmel olur. Google dibe batar. Bir de hocam,okuyun yorumları Google için. Birde Yandex için okuyun. Hangisi daha iyi? Yandex.Yandex'in yaygınlaşamamak konusunda hiç mi hatası yok?
Doğru hocam. Çöp, Google için hafif kalır. Bakın,tek artısı tüm cihazlara kurulu geliyor Google. Bir de Google'ın sadece Google Asistan isminde ki programı işe yarıyor.
Hocam, Yandex sadece 3-4 güncelleme ile mükemmel olur. Google dibe batar. Bir de hocam,okuyun yorumları Google için. Birde Yandex için okuyun. Hangisi daha iyi? Yandex.
mobilde daima chrome daha iyi ve kullanımı kolay ve rahattır ve güvenlik konusunda da daha iyi.Buyurun. İlk Google,diğeri Yandex.
Siz öyle sanın.Chrome sistemi daha verimli kullanıyor ... (nokta) xd
Mesaj otomatik birleştirildi:
mobilde daima chrome daha iyi ve kullanımı kolay ve rahattır ve güvenlik konusunda da daha iyi.
bu arada chromium açık kaynağı kullanıyor chrome, yandex ne peki? kapalı kaynak mı? bence herhangi bir sorun yaratmıyorken açık kaynak daha mantıklı.
Bu arada şimdi fark ettim neydense android gibi açık kaynakta chrome filan hazır gelirken İOS ve windows gibi kapalı olanlarda internet explorer ve safari geliyor yani kendilerine özgü bir uygulama o yüzden açık kaynak bir artı.Chromium bildiğim kadarıyla genel olarak özgür yazılım. Google Chrome ve Yandex Browser sahipli yazılım. Chromium kullanmak daha mantıklı gibi dursa da en azından Microsoft Windows'ta kullanmanın ne kadar doğru bir fikir olduğu bence tartışılabilir. Chromium, birçok GNU/Linux dağıtımının deposunda bulunuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 78158
burada daha iyi anlatmış
Ekli dosyayı görüntüle 78159
sence hangisi mantıklı? D:
D
:
D
:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada şimdi fark ettim neydense android gibi açık kaynakta chrome filan hazır gelirken İOS ve windows gibi kapalı olanlarda internet explorer ve safari geliyor yani kendilerine özgü bir uygulama o yüzden açık kaynak bir artı.
Açık kaynak değil mi bu?Google Chrome sahipli yazılım. Bence bilmiyorsan sahipli yazılımın ne demek olduğunu araştır.
İşte ondan bahsetmeye çalışıyorum explorer ile chrome arasındaki fark gibi.
İşte ondan bahsetmeye çalışıyorum explorer ile chrome arasındaki fark gibi.
@VECTORRR
@Türkçesever
Hocalarım, Google sevginizi anlamakta zorluk çekiyorum. Gerçekten. Bakın,kendimde Google 4.7 saniyede, Yandex ise 2.1 saniyede açılıyor. (Hepsi gerçek.)
Senin sistem biraz geri gibi geldi yani işlemcinin P3 olduğundan şüpheleniyorum.@VECTORRR
@Türkçesever
Hocalarım, Google sevginizi anlamakta zorluk çekiyorum. Gerçekten. Bakın,kendimde Google 4.7 saniyede, Yandex ise 2.1 saniyede açılıyor. (Hepsi gerçek.)
Samsung Exynos Octa 8 çekirdekli işlemci hocam.Senin sistem biraz geri gibi geldi yani işlemcinin P3 olduğundan şüpheleniyorum.![]()
Fi tarihinden beri samsung 8 çekirdek kullanılıyor hocamSamsung Exynos Octa 8 çekirdekli işlemci hocam.
Sen mobilden bahsediyorsun sanırım.Samsung Exynos Octa 8 çekirdekli işlemci hocam.