- Reaksiyon puanı
- 16,126
Gm9pro al o zaman...
Mate 10 pro da fena değil...
Çin'e uygulanan ambargo türkiyeye uygulansa şuan çoktan yok olmuştuk.üyeliğim onaylandı mı acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bir ara Huawei Android'den banlanacak diyorlardı, ne oldu o iş? Diğer modelleri için F/P çok iyi ama insan çekinmiyor değil.
olabilir ama çine uygulanan ambargodan haberin var mı ? çin bundan etkilenmiyor olabilir ama aynı ambargoyu türkiyeye yapsalar yani samanı bile dışardan alan bir yerdeyiz şuan sebebini ise bilmiyorum 2023 yılını beklemek lazım malesef.Ne ambargosu? Hersey cinde uretiliyor made in china yada made in prc yaziyor igneden notebook herseyi cin yapiyor.
Nasıl yani neden her şey ithal? ucuz olduğu için sanırım.Cevabi yok!
Yok ya altı üssü kazı olacak başka da bir şey yok bence yani kaldı şurda 3.5 yıl.2023te Süper Güç olacağız az kaldı. 1 TL 6 dolar olacakmış 7 dolar olacak diyen de var. Bekleyip görmek lazım
ingilizce filan konuşmak yasak.Zamlar is Coming.
ingilizce filan konuşmak yasak.
O da bir kural ama normal konuşmaya da dikkat edeceksek ikileme olmadığından filan değil ''falan'' diye yazılır tabi, ama denildiği gibi pek fazla takılmamak gerek.ingilizce filan konuşmak yasak.
Bu arada şu kurallar şeyi eskiden oldukça ağırdı yani başkalarının uyarı kısmına bakabilirken bir adam "HTC" yazdığı için uyarı yemişti ama hangisi bilmiyorum söyle rahatlaya yazdığın bir ileti yüzünden anlamsız alakasız ileti diye uyarı atanda var shiftbot idi sanırım o.Haklısın ancak bence fazla kurallara takılmak pek doğru değil.
O yazı biraz uzundu. O yüzden ben öyle bir öneri sunmuştum.
iyi de altında dalgalı bir kırmızı çizgi oluyor yanlış bir şey yazdığında yani chrome'de öyle. xDO da bir kural ama normal konuşmaya da dikkat edeceksek ikileme olmadığından filan değil ''falan'' diye yazılır tabi, ama denildiği gibi pek fazla takılmamak gerek.![]()
Onu kurcalarsak baya sıkıntyılı durumlar ortaya dökülürMilli(!) eğitim.
@VECTORRR Hocam siz Google fanboyu olduğunuz için.Bu arada şu kurallar şeyi eskiden oldukça ağırdı yani başkalarının uyarı kısmına bakabilirken bir adam "HTC" yazdığı için uyarı yemişti ama hangisi bilmiyorum söyle rahatlaya yazdığın bir ileti yüzünden anlamsız alakasız ileti diye uyarı atanda var shiftbot idi sanırım o.
Mesaj otomatik birleştirildi:
iyi de altında dalgalı bir kırmızı çizgi oluyor yanlış bir şey yazdığında yani chrome'de öyle. xD
@Melih Beyefendi
Hocam benim PC toplama. CPU Z indirmedim. Ama sistem, wattman hatası vermiyor. Hemde BlueStacks 4'ü sorunsuz açıyor. RAM da 1 GB. Siz tabii çöp Nvidia kullanırsanız tabii ki hata verir.dünyanın en saçma kelimesi desem yeridir.aslında sadece nvidiacıyım o da 13 yıldır wattman sorunlarını gideremeyen amd yüzünden xD
@VECTORRR Hem Google LLC her gün Google Chrome'u çöpleştiriyor. Her gün Google Chrome koşar adım geriye gidiyor. Sadece avantajı tüm cihazlara kurulu gelmesi.