Modelin en boş paketini almışsınız.Hocam benim arabayı size vereyim de söyleyeyim araba Eco mod dışında çok fazla yakar. Ardın eksikleri var. Her yeri çizik dolu. Arabayı yan sanayide yaptırdığım için garanti de buhar oldu. Arabada sis farı yok. Servise sordum;
"Beyefendi, aracınız sis farını desteklemiyor" dediler. (Cümle,evrimden geçirilmiştir.) Yani,araca sis farı olmuyormuş. Ama güzel araba. Köye gittim geldim. Sadece benzini OPET'te doldurdum. İki göz benzin gitti sadece. Ben 3 sene önce arabayı kırk yedi bin beşyüz liraya aldım. Şimdi elli bin olmuştur.
Yani alacağım derken ailem, biz alacağız. Bende diyordum kim soracaktı bu soruyu acaba diye ??Sen öğrenci değil misin?
Nereden geldi bu para??
Reno grubu da olur da symbok Joy paket hiiö hiç olmaz biraz kaliteli olsun eski olsun. Özellikle vw grubuna bayılıyorum.Hocam benim arabayı size vereyim de söyleyeyim araba Eco mod dışında çok fazla yakar. Ardın eksikleri var. Her yeri çizik dolu. Arabayı yan sanayide yaptırdığım için garanti de buhar oldu. Arabada sis farı yok. Servise sordum;
"Beyefendi, aracınız sis farını desteklemiyor" dediler. (Cümle,evrimden geçirilmiştir.) Yani,araca sis farı olmuyormuş. Ama güzel araba. Köye gittim geldim. Sadece benzini OPET'te doldurdum. İki göz benzin gitti sadece. Ben 3 sene önce arabayı kırk yedi bin beşyüz liraya aldım. Şimdi elli bin olmuştur.
Hocam touch modeli ile arasında en az 5.000 TL fark var. Ama joy gerçekten boş.Modelin en boş paketini almışsınız.
Bunlar güzel de temizi bu fiyata bulunur mu ki. Genelde fiorino oluyor ama özellikle dizeller 150 170 bin km yi geçmemeli
Tek sıkıntı oysa baya iyiBiz 32 ye aldık ön çamurluk kısmında hasar kaydı var sadece.
2000 octaviaTek sıkıntı oysa baya iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
2001 passat ve megane 2006 privilege paketlere ne diyorsunuz
Tanıdık sıkışınca bizde kötü gün dostu olarak aldık mokka x vardı onu sattık buna devam ediyoruz.Tek sıkıntı oysa baya iyi
2001 passat ve megane 2006 privilege paketlere ne diyorsunuz
2000 octavia
Hocam Fiat arabaları önermiyorum. Aşırı benzin yakıyorlar. Hocam Megane 2 güzel. Hocam Passat'lar da sağlam ve güzel.Mesela megane 2 privilege en dolu paket nasıldır? 45 bin TL ye temiz bulunuyor. Tabi ondada esp yok. Esp biraz önemli
Bunlar güzel de temizi bu fiyata bulunur mu ki. Genelde fiorino oluyor ama özellikle dizeller 150 170 bin km yi geçmemeli
Fiatın 1.3 leri çok yakmıyor ama Doblo olunca kasa biraz ağır haklı olabilirsin.Hocam Fiat arabaları önermiyorum. Aşırı benzin yakıyorlar. Hocam Megane 2 güzel. Hocam Passat'lar da sağlam ve güzel.
Octavia şu 2000 2001 kasalar nasıl hocam. Bir de babam çok yakın bakmıyor da vw boralar nasıl.Honda civic
Ford focus
Toyota vorolla
Skoda octavia
Hyundai ve fiat çöpünden uzak durunuz ve dacia
Bora güzel araç ama vw gurubunda çok dikkatli olun hurda çokOctavia şu 2000 2001 kasalar nasıl hocam. Bir de babam çok yakın bakmıyor da vw boralar nasıl.
Babam da masraflı arabalardan nefret eder. Octavia nasıldır peki hocam dediğim model.Bora güzel araç ama vw gurubunda çok dikkatli olun hurda çok
Valla o arabaları bende çok severim de babam almaz ki ?Şimdi yazmazsam soraralar ?
lancerde alınabilir 2009 model ve üstü
En masrafsız araçlar japonlardır octavia passatla aynı bantta üretiliyor ama daha iyi benceBabam da masraflı arabalardan nefret eder. Octavia nasıldır peki hocam dediğim model.
Son olarak megane 2 en son paket olan privilege paket nasıldır. Alınır mı tabi diğer arabalara göre çöp ama bilemedim.En masrafsız araçlar japonlardır octavia passatla aynı bantta üretiliyor ama daha iyi bence
Valla o arabaları bende çok severim de babam almaz ki ?
Kasa kalitesi daha düşük ama alınır öyle büyük bir kronik sıkıntısı yok ve parçası bolSon olarak megane 2 en son paket olan privilege paket nasıldır. Alınır mı tabi diğer arabalara göre çöp ama bilemedim.
Her ne kadar alman arabaları hastası olsam da lancerin yeri ayrı bende de. Fikir ve düşüncelerin için teşekkürler hocamEkli dosyayı görüntüle 77876Ekli dosyayı görüntüle 77877Ekli dosyayı görüntüle 77878
Şunlar sevilmez mi??????
Kasa kalitesi daha düşük ama alınır öyle büyük bir kronik sıkıntısı yok ve parçası bol
Hangisine karar kıldınız focus un eksisi yakıtHer ne kadar alman arabaları hastası olsam da lancerin yeri ayrı bende de. Fikir ve düşüncelerin için teşekkürler hocam
Sanırım octavia ya da megane tercih edeceğiz. Babam az yakıyor diye fiorino lara bakıyor ama ben ısrarla güzel değil diyorum.Üye olduğum guruptaki modifiye edilen araçlar
buda ilk halli(orj)
Ekli dosyayı görüntüle 77879
Hangisine karar kıldınız focus un eksisi yakıt
Hondanın eksisi piyasası gereğinden pahalı
Toyota nın eksisi tasarım
Megane nın eksisi kasa kalitesi
Lancer in eksisi piyasası
Octavia nın eksisi vw gurubu olduğu için piyasası pahalı
Burak erdemirin araç 1.5 turbolu 200hp ve evo modifiye li araç çorumda burak bey 2015 civic typ r alacağı için satıyor 82.500tl den düştü fiyat. Efsanelerden yani tatmin edici ses sistemide varSanırım octavia ya da megane tercih edeceğiz. Babam az yakıyor diye fiorino lara bakıyor ama ben ısrarla güzel değil diyorum.
Mitsubishi Lancer Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Mitsubishi Lancer fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Abii şaka mı fiyatı çok iyi şunun güzelliğine bak offff acaba 50 bin TL önden peşinat alır mı ki sonra taksit
Araba çok iyi ya kendim alacak olsam net alırdımBurak erdemirin araç 1.5 turbolu 200hp ve evo modifiye li araç çorumda burak bey 2015 civic typ r alacağı için satıyor 82.500tl den düştü fiyat. Efsanelerden yani tatmin edici ses sistemide var
Araba temiz ufak tefek hasar kaydı var
Turbolama işlemi iba otomotivde yapıldı ankarada
Gördükçe içim gidiyor ah fakirlik ahAraba çok iyi ya kendim alacak olsam net alırdım
Buda murat beyin 35 av si 95 bin tl istemişti gurubun en dolu turbo lanceri herbirşeyi varGördükçe içim gidiyor ah fakirlik ah
Vay be demek o da lancer ci.Gördükçe içim gidiyor ah fakirlik ah
Buda murat beyin 35 av si 95 bin tl istemişti gurubun en dolu turbo lanceri herbirşeyi varEkli dosyayı görüntüle 77882