High Noon
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 80
Steam`de sorun olabilir daha sonra tekrar dene hala devam ediyorsa internetini bi kontrol et bazen steamde öyle saçma şeyler olabiliyor.Arkadaşlar kütüphane dışında hiçbir şeye girilmiyor simsiyah ekranda kalıyor resim ekte.
Ozaman Steam bi silip yüklermisin birde yönetici olarak çalıştırırmısın 1 hafta çok uzun bir süre.1 haftadır böyle durum. İnternetten olduğunu düşünmüyorum mobilden girdiğim zaman arkadaş listesine giriyor ama bilgisayarda girmiyor. Ne yapmam lazım çözemedim ki kimse de böyle konu açmamış bu konuyla ilgili
Bende bu sorunu yaşıyordum. Nasıl çözüme ulaştığımı hatırlamıyorum ama hatırlamaya çalışacağım.Arkadaşlar kütüphane dışında hiçbir şeye girilmiyor simsiyah ekranda kalıyor resim ekte.
Maalesef hatırlayamadım ama ayarlar>hesap>beta katılımı kısmından beta katılımını açıp dener misin ? olacağını sanmıyorum ama yine de dene. Birde bu olay sadece steam de mi oluyor ? bilgisayarında garip giden başka şeyler var mı ?Rica ediyorum ya saçma sapan bir şey hiçbir şey yapamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada steamde hiçbir şeye girilmiyor yazınca direk bu konu çıkıyor