- Reaksiyon puanı
- 10,183
Moto z. Yi 23.07.2018 aldım yani daha 11 ay garantisi var ama bana garantisi bitmiş diye batarya değişimine 181tl istiyorlar ne diyorsunuz bu konuya
Değil teknosadan aldım sıvır kutulu fatura herşey varCihaz ikinci el muhtemelen başka açıklaması yok.
Malesef açmıyorlar telefonuarayarak teyit ettiniz mi?
Kvk genel anlamda pek memnun bırakan bir servis değildir fakat bu biraz komik olmuş.Değil teknosadan aldım sıvır kutulu fatura herşey var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Malesef açmıyorlar telefonu
20dk yi aşkın bekledim boyuna saçma bir kvk şarkısı çaldı sizce parayı ödeyip yaptırsam mı ki yoksa yarın bidaha mı arasamKvk genel anlamda pek memnun bırakan bir servis değildir fakat bu biraz komik olmuş.
Thy ye versem iade alma şansım nedir ve oraya herhangi bir ücret ödemelimiyimServis yetkilisi 2017 olarak algılayacak kadar hayattan bezmiş olmalı. İster tekrar gönder, istersen uğraşırım diyorsan gidersin THY'ne, cihazın iadesine kadar savaş verirsin mağduriyetin için. Cihazın aksesuar ve bütün parçalar 2 yıl garantilidir. Öyle ki Samsung garantinin 23. ayında benim telefonumun "dokunmatik şikayeti için gönderdiğimde ölmüş gerekçesiyle" bataryasını da kendileri değiştirmişti.
Ben 1300tl ye almıştım şimdi 1800tl oldu şimdi hangi ücreti öderlerHayır, ücretsiz. İade alma bilir kişiye bağlı bir durum.
İyiymiş ama gerçi 1300tl ye telefon alsam iş görmezFaturada yazan kalem ödenir![]()
bu nerden çıktı?Şöyle bir durum ekstra olarak cihaz üreticisi kvk ya ürünü verdiği tarihten itibaren geçerli ise garanti Ozaman para ödemek zorundasınız birde pil vs şeylerin garantiside 6 aydır.
20dk yi aşkın bekledim boyuna saçma bir kvk şarkısı çaldı sizce parayı ödeyip yaptırsam mı ki yoksa yarın bidaha mı arasam
GM9Pro var is görür bende GM5P var is görüyor.İyiymiş ama gerçi 1300tl ye telefon alsam iş görmez
Bugün geri dönüş yaptılar ücretsiz onarım yapılacakEkli dosyayı görüntüle 78212
181 tl yazıyor ama görüştüm ücret alınmayacak dedilerİyi olmuş hocam, Moto Z bir süre daha rahat götürür??
181 tl yazıyor ama görüştüm ücret alınmayacak dediler
Aynen öyle fakiriz ama salak değiliz???Ne yazık ki şirketler, Türklerin çoğunluğunun hakkını savunamadığını bildiğinden insanlara ek ücretler ödetmeye çalışıyorlar, bu devirde her konuda hakkımızı aramamız gerekiyor?
Aynen öyle fakiriz ama salak değiliz???
Teşekkürler Evo candır????
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada yeni pp güzel olmuş hocam.
Gecmis olsun anakart ellerinde kaldi demek...Bataryayı değiştirmişler ve anakart arızalı diye anakartımıda değiştirmişler ben kullanırken sıkıntısı yoktu
Bi yönden iyi oldu sıfır sd820Gecmis olsun anakart ellerinde kaldi demek...
Takografta bizimde elimizde kalan oluyordu degistiriyorduk...
Bzden iylermis cok mecbur kalmdikca 0 takmazdik swap boa4 takardik...Bi yönden iyi oldu sıfır sd820
Telefon servisinde mi çalıştınız?Bzden iylermis cok mecbur kalmdikca 0 takmazdik swap boa4 takardik...
Yok takograf servisi gerci onlarda smd olmaya basladilar.Telefon servisinde mi çalıştınız?