Mate 20 Lite Fiyatı Düşer mi ?

Düşer mi ?

• Düşer

Kullanılan: 0 0.0%
  • Düşmez

Kullanılan: 10 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

Aslantürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 2 ay sonra felan parayı denkleştirip mate 20 lite almayı düşünüyorum başka telefon istemiyorum. Size sorum şu, yakında mate 30 çıkacak o çıkıncaya fiyat düşer mi veya daha önce ? Teşekkürler.

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
Yaklaşık 2 ay sonra felan parayı denkleştirip mate 20 lite almayı düşünüyorum başka telefon istemiyorum. Size sorum şu, yakında mate 30 çıkacak o çıkıncaya fiyat düşer mi veya daha önce ? Teşekkürler.

Zaten ciddi bir fiyat düşüşü yaşadı, daha da düşüceğini sanmam.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Huawei'nin orta segment cihazlarından uzak dur derim bence bütçeni biraz daha arttırıp Mİ9T almalısın Mİ9T tam 3000 tl ya da 500 tl daha koyup Mate 10 Pro alabilirsin fıstık gibi telefon özellikle mocha brown ve mavi rengi çok güzel mate 30 lite çıktığında 4000'den giriş yapıp zamanla düşer
benim sana şahsi tavsiyem git OnePlus 6T al kesinlikle fıstık gibi telefon sd845 işlemci ekrandan parmak izi mükemmel bir tasarım oxygen arayüzü bence bu cihaza bir göz at derim
ayrıca kirin 710'lu cihaz bu saatten sonra alınmaz ikinci tavsiyem Honor 9x'i bekle ben bizzat pazarlama satış sorumlusu ile konuştum kasım'ın ilk haftası tanıtılacak fiyat ise belli değil ancak uygun bir fiyatı olduğunu ve gençlere hitap ettiğini söyledi
tercih senin ?
ayrıca lite telefon b*k gibi

Aslantürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Huawei'nin orta segment cihazlarından uzak dur derim bence bütçeni biraz daha arttırıp Mİ9T almalısın Mİ9T tam 3000 tl ya da 500 tl daha koyup Mate 10 Pro alabilirsin fıstık gibi telefon özellikle mocha brown ve mavi rengi çok güzel mate 30 lite çıktığında 4000'den giriş yapıp zamanla düşer
benim sana şahsi tavsiyem git OnePlus 6T al kesinlikle fıstık gibi telefon sd845 işlemci ekrandan parmak izi mükemmel bir tasarım oxygen arayüzü bence bu cihaza bir göz at derim
ayrıca kirin 710'lu cihaz bu saatten sonra alınmaz ikinci tavsiyem Honor 9x'i bekle ben bizzat pazarlama satış sorumlusu ile konuştum kasım'ın ilk haftası tanıtılacak fiyat ise belli değil ancak uygun bir fiyatı olduğunu ve gençlere hitap ettiğini söyledi
tercih senin ?
ayrıca lite telefon b*k gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim senin demene göre 1500 daha koymam lazım o kadar parayı koyabilecek gücüm olsaydı o fiyat segmentinden bi telefonu sorardım biraz boş bi yorum olmuş anan teşekkürler yinede

Kardeşim senin demene göre 1500 daha koymam lazım o kadar parayı koyabilecek gücüm olsaydı o fiyat segmentinden bi telefonu sorardım biraz boş bi yorum olmuş ama teşekkürler yinede

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549

Kardeşim senin demene göre 1500 daha koymam lazım o kadar parayı koyabilecek gücüm olsaydı o fiyat segmentinden bi telefonu sorardım biraz boş bi yorum olmuş anan teşekkürler yinede

Kardeşim senin demene göre 1500 daha koymam lazım o kadar parayı koyabilecek gücüm olsaydı o fiyat segmentinden bi telefonu sorardım biraz boş bi yorum olmuş ama teşekkürler yinede
huawei'nin orta segment cihazlarının kötü olduğunu bu forumdaki herkes bilir ben sadece paranı orta segmente yatırma demek istedim ki farkettiysen ben bütçeni arttırabilirsen dedim madem bütçen 2000 tl benim sana önerim Realme 3 Pro al 300 tl cebinde kalsın

Aslantürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumun için saol ama realme markası hakkında hiç bir bileğim yok paramıda bilmediğim bi markaya yatırmak istemem bu yüzden huawei seçtim.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Yorumun için saol ama realme markası hakkında hiç bir bileğim yok paramıda bilmediğim bi markaya yatırmak istemem bu yüzden huawei seçtim.
Realme Oppo'nun alt markasıdır ben de bu markayı @Leand dan öğrendim ülkemize yeni giriş yaptı ve Realme 3 Pro tasarım ve donanım olarak fiyatına göre güzel bir cihaz tek eksisi micro usb girişine sahip

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375

Hocam realme bbk grubuna ait bbk'nın kendi açtığı büyüttüğü şirketleri; Oppo, vivo, oneplus, realme. Bunları topla adamlar uzakdoğuda samsung, iphone, huaweiden büyük marka oluyor globale daha yeni açılıyorlar böyle düşünmeyin çakma marka değiller yani.

Ayrıca orta segmette a50 veya v30+'dan aşağı cihaz bakmamanı tavsiye ederim alacaksan realme 3pro başka önerebileceğim cihaz yok.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Hocam realme bbk grubuna ait bbk'nın kendi açtığı büyüttüğü şirketleri; Oppo, vivo, oneplus, realme. Bunları topla adamlar uzakdoğuda samsung, iphone, huaweiden büyük marka oluyor globale daha yeni açılıyorlar böyle düşünmeyin çakma marka değiller yani.

Ayrıca orta segmette a50 veya v30+'dan aşağı cihaz bakmamanı tavsiye ederim alacaksan realme 3pro başka önerebileceğim cihaz yok.
Realme 5 Pro da önerilebilir aslında o da güzel telefon en azından type-c girişi var

Aslantürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bütçemi arttırmam çok zor daha biriktirmem lazım o zamana kadar ne olur bilemem bir de alacağım telefonun bana en az 3 sene gitmesi lazım Samsung telefonlar daha çabuk yavaşlıyor ve kasmaya başlıyor diye duydum sizce Buda beni mate 20 Lite’a itiyor

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Bütçemi arttırmam çok zor daha biriktirmem lazım o zamana kadar ne olur bilemem bir de alacağım telefonun bana en az 3 sene gitmesi lazım Samsung telefonlar daha çabuk yavaşlıyor ve kasmaya başlıyor diye duydum sizce Buda beni mate 20 Lite’a itiyor

Kardeşim mate 20 lite'da zamanla yavaşlar ve kasar emin ol şuan hiç bir marka eskisi gibi değil emin ol hepsi bir nebze donanım ve yazılım olarak google/androidin katkılarıylada gelişti ama kasmanında bir sebebi olur yani bunun bir nedeni olur. İşlemci konusundan girersek kirin 710 şuan samsung'un işlemcilerinden geri emin ol çünkü gpu'su donanım olarak çok kötü ve ayrıca çalışma frekansı 1000mhz (?) bu ne demek biliyormusun hiç bir cep telefonunun grafik işlemcisi 1000mhz hızına çıkartılmıyor düşün bundan 20 kat daha iyi donanımlı cihazlar 1000mhz değil bu ne demek? Isınma ve kasma... birde cihazda ghost problemi var tamam zaten cihazın paneli iyi olmaz sonuçta lite serisi ama niye ghost screen oluyor (?) bingo 1000mhz gpu frekansı cihazı ısıtıyor... böyle bir cihazın bataryasındanda verimlilik olarak hayır geleceğini hiç sanmam. Yazılım dersen huawei yazılımı emui samsung'un yazılımı yanında yavan kalıyor hani böyle android'in pek hakkını vermiyor gibi...
Ayrıca zaten diğer özellikleride samsung orta segment kadar iyi değil kamera yazılımı, kamera sensörü ancak onlar kadar, ekran paneli onlar kadar güzel değil ama samsung kalitesi yok ben anlamadım pek neden bu kadar çok tutuyor huawei giriş (orta demek istemiyorum) seviye cihazlar.