Mi 9 t soru?

xdangerx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde mi 9 t aldım ve şöyle bir sorun fark ettim: örneğin mesajlaşma, WhatsApp gibi uygulamalardan bir mesaj geldiğinde uygulama içine girip o mesajı okumadan çıktığımız takdirde ana ekrandaki uygulama ikonundan okunmayan mesaj sayısı da gidiyor. Yani hiç mesaj gelmemiş gibi görünüyor. Bu sorun nasıl çözülür bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

xdangerx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ama mesela WhatsApp tan 3 sohbetten mesaj geldi birine cevap verip çıktım diğer 2 sohbeti okumadım hiç. Normalde WhatsApp ikonu üstünde okunmayan mesaj sayısı görünmesi gerekir bunda hiçbir şey yazmıyor uygulama içine girince. Bu çok mantıksız. Sürekli ben uygulamaya girmek durumunda kalıyorum mesaj var mıydı acaba diye. Bence bu normal değil ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama mesela WhatsApp tan 3 sohbetten mesaj geldi birine cevap verip çıktım diğer 2 sohbeti okumadım hiç. Normalde WhatsApp ikonu üstünde okunmayan mesaj sayısı görünmesi gerekir bunda hiçbir şey yazmıyor uygulama içine girince. Bu çok mantıksız. Sürekli ben uygulamaya girmek durumunda kalıyorum mesaj var mıydı acaba diye. Bence bu normal değil ?

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,863
Bu herkesde oluyor mesela LG G4 stylus'da bile bir mesaja girdiğinde okunmuş olarak gözüküyor ama onlar senin okuduğunu görmüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten uygulamaya giriş yapmadığını uygulama nereden bilsin?

xdangerx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sanırım söylemek istediğim tam anlaşılmamış. Demek istediğim örneğin WhatsApp tan 3 sohbetten 15 mesaj geldi. Sohbetin birine cevap verip çıktım. diğer 2 sohbeti okumadım hiç.

Normalde ana ekrandaki WhatsApp kısayol ikonunun üstünde okunmayan mesaj sayısı görünmesi gerekir. bunda hiçbir şey yazmıyor uygulama içine girip çıktığım için. Bana anlamsız gelen de burası. Daha okumadığım 2 sohbetten 10 mesaj var. Ama ana ekrandaki WhatsApp kısayolu üstünde okumadığım mesaj olduğuna dair bi sayı yok. Sürekli uygulamaya girip cevap verdiğim mesaj var mı diye girmek durumunda kalıyorum. Aynısı tüm uygulamalarda oluyor tek WhatsApp değil sms YouTube messenger vs. Çözümü var mı acaba bunun?

safex

Asistan
Reaksiyon puanı
229
dostum whatsapp'a girdim diyorsun yani mesajları görmüşsün. içine girmeye gerek yok? understand me?

melihkse123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
hocam kalbime indiriyodun ya az önce internetten adlım mi9t yi aha sorun dedim :d bişey olmaz ondan dert ett,ğin şeye bak girmişken hepsini oku sende
:D

Avicebron

Asistan
Reaksiyon puanı
96
Evet Galaxy note 4 den geçtim bende Mi Note 3 e ve eksikliğini en çok hissettiğim şeydi bu. Sanırım artık her telefon böyle çalışıyor ve çok sıkıcı bir durum bende bulamadım çözüm.