Note 10 Plus alınır mı?

ardabespinar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 10 Plus çıktı bildiğiniz üzere ben oldukça beğendim gerçekten bir makineye canavar derler ya tam o ünvana layık olmuş bir telefon ancak ben hep samsung kullandım sıkılırım diye düşünüyorum elimde s7 edge var bırakcam note 10 plus düşünüyorum ama acaba iPhone XI yani 11 çıkarsa pişman olur muyum beklemeli miyim yoksa Note 10 Plus mu almalıyım? iPhone Note 10 Plusdan daha çok tutulur mu veya daha iyi olur mu?

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
İphone'nun ülkemizde çok tutulma olayı bitti artık fiyatlarından dolayı iphone 11 fiyatının ne olacağı belli değil ama note 10'dan yüksek olacağı kesin huawei bile arkasında kaldı apple cihazları artık o kadar tutulmuyor..

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Bir ay sonra görücez bunu daha telefonlar çıkmadan kimse bilemez ama işlemci konusunda daha iyi olacağı kesin diyebilirim. Tutulma konusu artık söz konusu değil bu fiyatlarla. Note 10+ veya 11 serisinden bi telefon alırsanız sayılı kişilerden olursunuz. Bu cihazları herkesin elinde göremeyiz artık.

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Yurt içimi? Yurt içi ise note 10+ yerine s10+ öneririm aradaki farka değecek bir donanım farkı yok ya iphone yeni çıkacak olanlar yada s11 beklenir s11 ise 2020 şubat/mart tanıtılır kamera devrimi yapacak. İphone çok kullanabilen olmasa bile bazı konularda 1 numaradır her zaman. O arkayı biraz garipleştirdiler ama iyi bir sensör koyacaklar ios ile uzun yıllar gidecek bir cihaz geliyor. S11 ise samsung'un kamera devrimi olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir ay sonra görücez bunu daha telefonlar çıkmadan kimse bilemez ama işlemci konusunda daha iyi olacağı kesin diyebilirim. Tutulma konusu artık söz konusu değil bu fiyatlarla. Note 10+ veya 11 serisinden bi telefon alırsanız sayılı kişilerden olursunuz. Bu cihazları herkesin elinde göremeyiz artık.

Fiyat farkına değmiyorki be hacı biz fakirlerinde böyle tatminkarlık araçları var :D a50 bakıyorum bende.

Mustafa AKYÜZ

Asistan
Reaksiyon puanı
57
üstat bende note cuyum note 10 alacaktım plusu lakin fiyat ve şuanda test videolarını hiç izlemedim yorum yapmak kimsenin haddine değil
kimse birşey bilmiyor yanılabilirsin ve fiyat oldukça pahlı biraz bekleyebilirsin tabi bütseç uygunsa sorun olmaz

Reaksiyon puanı
8,192
Note 10 yerine S10+ alabilirsin. Geçtiğimiz dönemde Note 9'u pahalı bulup S9 serisini alıpta keşke Note serisi alsaydım diyen çok azdı , bu sene de öyle olur büyük ihtimalle.

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
Fiyatı çooook düşmesi lazım alınmaz. Kamera üst çerçeveyle bitişik damla çentik yada sağ yada sol üstte olsa rahatsız etmezdi ama şimdi suyun üzerinde bir ada gibi rahatsız ediyor ve göze batıyor. 2 tane ayrı model olması da Samsung'un satış taktiği bence özellikle Note 10'da SD Kart desteğinin ve ekranın Full HD olması Plus'a zorluyor insanı. Tabi telefon güzel orası ayrı ama illa Note kullanacak olsam ben şahsen Note 8 bile işimi görürdü.